Boże jedyny Makumbe zachowaj!!!
Nosz do jasnej pelargonii, czy was już do reszty pogieło!?! Macie problem problem jakbyście nie wiedzieli jak sie ubrać na pogrzeb, czy na biało, czy na czarno. Przecież to chyba jasne, że jak są jakieś zasady to się ich nie podważa! No chyba, że się jest cesarzem, chociaż za komuny można było zostawić wpis w księdze skarg i zażaleń. Jak się coś nie podoba wystarczy raz napisać/powiedzieć lub wykrzyczeć, ale nie cały czas się drzeć i płakać nad sobą, i mówić że skoro tak jest na świecie to u nas tak ma być. Ja rozumiem cudze chwalicie swego nie znacie. Czy trudno jest zrozumieć, że jak się jest na innym podwórku to panują inne zasady i trzeba je respektować, a jak ktoś wchodzi na twoje podwórko to musi uszanować zasady na nim panujące. Wystarczy napisać raz że nie podoba mi się, albo podoba i panowie organizatorzy po jakimś czasie zbiorą się i policzą głosy zastanowią nad ostatecznym werdyktem.
Pewnie niektórzy zastanawiają się po co to piszę, więc już mówie, mam po prostu wrażenie że niektórzy zaraz się popłaczą jak nie będzie po ich myśli, bo jak ten temat był już wielokrotnie maglowany tak niektórzy nie potrafią się pogodzić, że świat idzie wlasną drogą i próbują narzucić własne tempo bo tak jest lepiej.
Są zasady gdzieś na świecie to się je szanuje i tak samo powinno być u nas, nasze zasady też trzeba szanować.
Lećcie cwaniaki na turnieje do Azji tam 3/4 są na zasadach single elimination, a potem wróćcie padnijcie na kolana i przepraszajcie nasze zasady bo u nas turnieje są dla graczy a gdzie indziej są dla... sami sobię to dokończcie, szanujcie to co macie i na to nie plujcie, zasłaniając się łzami. Tragedia na kwadratowych kólkach.
Dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkich, i tych blisko i tych daleko.