Cambion, fajnie ze lubisz mowic o zasadach obowiazujacych gdzies tam na swiecie, z tego co wiem nie grywasz w Korei, ani na europejskich turniejach. Mowimy o Polsce, glownie polacy beda grac w tym turnieju. Smieszy mnie taka gadka, ze jakis Ryan przyjdzie i rozpowie ze sie nie trzymamy zasad, lol. Kogo to obchodzi, pojade do Korei pograc z zawodowcami to bede sie trzymal ich regul, nagle ktos podchwytuje zasade z konca swiata i chce ja stosowac w polskich realiach. Nikt z Was nie podal argumentu, czemu ta zasada ma sluzyc, zwlaszcza w Polsce. Ja nie mowie ze ona jest glupia tam gdzie sie jej przestrzegaja (na pewno w Korei ma to sens), ale mowienie ze dajmy ta zasade, bo gdzies jej uzywaja jest debilizmem. Ja sie zawsze sprzeciwiam brakowi argumentow, ta zasada moze sobie byc, obojetne mi to, tylko ze ktos napisal po co. SBO chcecie robic po koreansku? Nie ma sprawy, pytanie po co? Moze nie jestes jakims ultrastarym wyjadaczem w Tekkena, i nie gram turnieji od 10 lat, ale od kiedy gram, to jezdzilem prawie na kazdy turniej w Polsce i jakos sobie wielu zasad nie przypominam, nigdy nie bylo problemu z jakimis nowymi zasadami. Ale zaczela sie era youtube'a, ogladanie walk Knee i reszty, i nagle kazdy chce grac tak jak oni, gdy skillowo odstajemy o nich o lata swietlne.