Liberty, jak się tak na wszystkim znasz, to czemu nie pojechałeś pokazać w koncu co potrafisz. To nie teoria wiesz, to praktyka, niech następny cios dochodzi celu, dotyka....... Pozatym Di i Heniek nie wierzę że nagle nie mieliście 300 złoty na wyjazd, przecierz bylo od pół roku wiadomo że jedziemy.
Uwierz mi że są inne rzeczy na tym świecie jak turniej w niemczech w grę która powoli umiera. Uwierz mi że niektórzy tutaj mają inne priorytety i ważniejsze sprawy na głowie jak turniej w niemczech w grę która powoli umiera;]. Jak by mi ktoś zasponsorował to bym pojechał a tak sorry ale mam ważniejsze wydatki.
Ale nie, zaraz. Jak by mi ktoś zasponsorował to i tak bym nie pojechał bo nie miałbym na to czasu:P.
Inna sprawa że nie każdy jest zaślepiony jedną bijatyką. Ja gram obecnie w 3-4 więc mam większy wybór jeżeli chodzi o imprezy. Niestety, tym razem atrakcyjniejsza dla mnie była bursa, jak wyjazd do niemiec.
Wydaje mi się że Di juz mało gra i bał się dostac wpi*rdol, a przecierz uchodzi za takiego znawce na 8wr więc jakby to wyglądało jakby nie wyszedł z grupy.
Di uchodzi za znawce bo ugrał w swoim życiu w SC więcej i niż Ty kiedykolwiek ugrasz w swoim, ma także dużo większą wiedzę na temat soula niż większość ludzi na 8wr. Akurat Di niczego nie musi udowadniać, był już na jednym turnieju we francji (lepiej obstawionym od tego na którym byliście) i swoje pokazał.
Życzę Ci tego żebyś i Ty kiedyś dosięgnął tego poziomu w SC co Di jeszcze pare lat temu (jejku, ja Ci życzę żebyś sięgnął tego poziomu który ma Di obecnie kiedy praktycznie nie gra w tą grę:PP), obyś osiągnął tyle co on, i oby jeden z najlepszych o ile nie najlepszy kraj w SC zasponsorował Ci 2000zl na przylot na ich turniej;].
Jeżeli o mnie chodzi to swoje wiem i umiem, i swego czasu już pokazałem co potrafię;].
A jak wyjdzie sc5 to może jeszcze raz pokarzę;].
Ring, z tego co widziałem to chang's fd robił to na reakcję.
Zresztą na początku sc3 mówili że nie można zrobić vc na reakcję, a jak się okazało trochę ludzi to robiło;].
Jak by mi ktoś podał FD ile czasu mija w 1b:b od błysku do ostatniej chwili pGI to bym mu powiedział czy to jest na bank możliwe czy nie. Ale takiego czegoś nikt mi nie poda więc czemu mam twierdzić że jest niemożliwe? Bo bo sam nie mam ogrania na to i gram na lagującym tv? Trochę kiepski powód;f.