Dobra, przyznaje że mój post to była prowokacja. Napisałem troche na wyrost, trochę może złośliwie.
Di uchodzi za znawce bo ugrał w swoim życiu w SC więcej i niż Ty kiedykolwiek ugrasz w swoim, ma także dużo większą wiedzę na temat soula niż większość ludzi na 8wr. Akurat Di niczego nie musi udowadniać, był już na jednym turnieju we francji (lepiej obstawionym od tego na którym byliście) i swoje pokazał.
A z kąd Ty wiesz co ja ugram, z kad Ty wogule wiesz jak ja gram, o wszechwiedzący. Chciałem z tobą zagrać w Warszawie, ale jakoś nie wiem czemu nie zagraliśmy, z tego co pamietam to tam cały czas narzekałes że ci coś nie wchodzi, nie obchodzą mnie twoje Just Frame`y i teorie. Jesteś graczem to graj, a nie gadaj.
Życzę Ci tego żebyś i Ty kiedyś dosięgnął tego poziomu w SC co Di jeszcze pare lat temu (jejku, ja Ci życzę żebyś sięgnął tego poziomu który ma Di obecnie kiedy praktycznie nie gra w tą grę:PP), obyś osiągnął tyle co on, i oby jeden z najlepszych o ile nie najlepszy kraj w SC zasponsorował Ci 2000zl na przylot na ich turniej;].
Wcale mi tego nie życzysz, i ja nie napisałem że Di jest słaby i że mało osiągnał tylko, że mało gra i mógłoby by mu naprawdę nie pójść, bo mało gra. A za znawce jest uznawany i tak. W zasadzie Di olał to, co napisałem. No i powraca pytanie z kąd wiesz jak Ja gram.
Jeżeli o mnie chodzi to swoje wiem i umiem, i swego czasu już pokazałem co potrafię;].
Ja też.