Może ja też dorzucę swoje trzy grosze:
Turniej był naprawdę bardzo udany! Super sala, ładnie porozstawiane stanowiska, ładne dekoracje, dużo miejsc siedzących, ekstra lokalizacja: wypas! Do tego dodam wyśmienity i do tego tani obiadek na zamówienie, który smakował niemalże jak domowe jedzenie (mniam mniam ziemniaczki schabowe, mniam!).
Lepiej chyba być nie mogło.
Gratulacje dla podium.
Widać u Was zapał i czas spędzony przy grze. Skuteczność jest wprost proporcjonalna do tych czynników.
Ogólnie z mojego występu jestem dość zadowolona, gdybym jednak poskromiła lenia i usiadła trochę przy practice i poobczajała 'vs strats' na postacie, o których wiedziałam na 100% że będę na nie grała, może byłoby lepiej.
Crazy Yoshi jeszcze powróci, drżyjcie
Teraz leci prywata:
@Rafimaru - super że jednak pojechałeś, nie dość że był komplet TcT na Teamówce (TcT last standing, LOL...), to jeszcze fajnie się gadało w oczekiwaniu na pociąg.
@Velurian - ogromne dzięki za nocleg! "Pychotki" nie odważyłam się spróbować, ale następnym razem przełamię opory
@całe TLT - jeszcze raz wielkie dzięki za wspaniały turniej! Mam nadzieję, że jest dobrze udokumentowany. Trzeba pokazać tym zagraniczniakom, kto tu rządzi.
@Kilgor - Kupę lat! Wcale tak źle nie grałeś jak uważasz, masz tylko trochę złych przyzwyczajeń z TK DR. Nie zrażaj się, masz wielki potencjał.
@Sway - w TK DR się kapiło, w T6 trzeba naparzaaaać! Jan pod pachę i do przodu! Fajnie, że znowu się spotkaliśmy, tylko coś za mało pogadaliśmy... następnym razem to odrobimy.
@Nevan - Nina w Twoich rękach ma szansę być groźniejsza niż Anka. Tylko nie wiem czy to Ci do końca odpowiada
Good Games!
@Tokis - szkoda że na końcu wzięłam Dragunova. Na drugi raz będę się dłużej zastanawiać.
GG! ^^
@Tundra - pokazałeś mi, że 'shenanigany' mogą przeważyć w ostatniej walce.
Czas samej powkładać trochę asów do rękawów.
@Rupert - byłam zmuszona janić żeby nie zostać zjanioną... ot taki sposób na postać której się nie zna. Fajne, dynamiczne pojedynki.
No i super koszulka!
@Zajman - nie myślałeś o karierze komentatora? Hype, hype! I graj Hwo, pokazałeś że możesz nim zamotać.
@Di - jak zwykle wysoki poziom. Brakowało tylko papci pandzi.
Powoli nie wyobrażam sobie turnieju bez Ciebie w roli jednego z prowadzących.
@Avi_iw - wreszcie mogę skojarzyć twarz z nickiem. Miło było Cię spotkać. ^^
@Zajcew - miłe zaskoczenie Twoim Mardonem. I nie, 3~4 Yosha nie jest karalne na punche. ^^
@Cambion - czyli w turniejach 1:1 ^^ Jakoś wyjątkowo dobrze wyrywało mi się tackle i rzuty... chcę tak zawsze
@Gajda - nie mieliśmy okazji zagrać, ale mieliśmy okazję pogadać. Wyluzuj trochę bo mam wrażenie, że coś Ci ciąży na wątrobie... i nie mówię o 'pychotce'
@Spike - Wreszcie miałam okazje Cię zapamiętać. No i... dlaczego Julia?
@ Frizen - nie korci Cię żeby się przetestować za granicą?
Ciekawy Steve, dużo "jan parry" ale i tak było OK. Ładnie sklejałeś f,f+2 po parry.
@Pychu - masz wysoki poziom, tylko za bardzo zjadają Cię nerwy. Olej wszystko dookoła i "just do it"
~ Ogólnie mam nadzieję, że nikomu nie przeszkadzał mój doping Robsonowi... podobno on sam nic nie słyszał
Jaaa...