No dobra. To teraz ja...
Cieslak - bylo spoko jak zawsze. W gg jestes na mnie kontrą doskonałą. Chyba przyskilluje troche Chippem (bo to twoj najslabszy matchup
) tylko po to, zeby moc z toba wygrywac
Nie musze mowic nic wiecej... ty wszystko wiesz.
Pychu - Nie wiedzialem ze ktos jeszcze gra w naszym kraju w SF3ts. Kiedys wszyscy w Warszawie ostro w to cisneli, ale sie rozpadlo. Ogolnie to nie wiem jak Krill, ale ja ostatni raz 3rd strike'a mialem w rekach jakies 1,5 roku temu
... Nie przyzwyczajaj sie do pierwszego miejsca w ta gre
ta cala opcja ONLINE, to ze ktos w to jeszcze dobrze gra i sam turniej Third Strike'a rozbudzily powrotnie moja milosc do tej gry.
Slide - skoro na twoim kompie pojdzie SC2, to sprawiaj sobie emulator i GGXXAC i trenuj te komby! Good times inda VIP room
PiT - na zadnym moim kompie nie pojdzie chyba SC2.... jak to pojdzie na takim srednim sprzecie, to chetnie bym pogral w sumie. Naucz sie porzadadnie grac w GG. Nauka kombosow na Edka ci nie pomoze
Good times inda VIP room
Kosmo - czy ty w ogole grasz wjakies gry?
ani razu nie widzialem cie przy jakimkolwiek stanowisku
caly czas jestes obecny, ale chyba nigdy z toba nie gralem w zadna gre
anyway dobrze cie zawsze widziec.
Mace - dobry run byl do 7:30 rano. Lubie tak czasami przypi****lic calonocnego maratona
Mogles ugrac ze slejerem, ale czegos brakowalo. Nastepnym razem bedzie lepiej, bo zrobiles ogromne postepy od ostatniego razu!
Snejk - ostro cisniesz we wszystkie bitki. Naprawde musisz sporo no life'owac
Tylko ci GG brakuje w arsenale - tej najlepszej
Mozemy troche popykac na necie w BB i w SF4 bo juz sie zabieram za to teraz. (zaczalem trenowac na dzien przed bursa
)
Liber - dobrze juz grasz ta Ino. Jak bedziesz mial mozliwosc to graj na tym ggpo na kompie online!
Raju - i tak nie wchodzisz na to forum buraku ;P
Bellevar - komby wpiczke poprawiles! groznie sie z toba gralo. NA turnieju miales pecha, bo sie za szybko peszysz, ale ogolnie Baiken konsekwentnie coraz lepsza
Nastepnym razem masz dojsc do finalu! Aha twoja litchi tez prezentowala sie godnie. Widzimy sie na online'owych meczach BBCS!
Hiryu - ales sie szybko poskladal po tej wodzie ... ;P ale przynajmniej bylo smiesznie
Koles, ktory pozyczal mi sticka (takiego duzego HORI srebrno-zielonego) - STARY uratowales mi zycie na turniejach !
moj stick dzialal dopiero pod wieczor
. przy okazji za uzyczanie sticka dziekuje tez Bellevarovi, Krillowi, Mankowi i chyba jeszcze komus. w kazdym razie dzieki!
Maniek - Nie spodziewalem sie ze bedziesz gral w blaz blue. przyjemnie sie gralo z twoim taokakiem
ogarnij kombosy z tej czesci i do zobaczenia na nastenym!
Krill - no nie da rady stary... Warszawa nie moze nic wygrac
Zabieramy sie za SSF4 i SF3TS! Dobrze ze kupilem PS3, to teraz sie zacznie...
Sajan - dobrze sie gralo w bbcs! psujesz mi image! wczesniej bylem jedynym graczem grajacym cos na klawiszach !
Myrt - sorry ze tak na koniec ale ostatni beda pierwszymi wiec spoko sie spedzalo czas i w ogole dobra dzampreza no wiec na twoja czesc napisalem te wiadomosc bez znakow interpunkcyjnych