"Fenksy i pozdrosy"
Przede wszystkim
Cieślak - BIG THX za pierwszorzędny zlocik i gratsy za pierwsze miejsce w GG! Żałuję (zwłaszcza po tym, co opowiadałeś w sobotę... a w zasadzie to w niedzielę już), że się wcześniej za 2d na poważnie nie zabrałem - 7 Burs i 2 Revolution mnie ominęło:P Wogóle nie zagraliśmy kurde, będzie trzeba nadrobić przy najbliższej okazji. Może do tego czasu zacznę męczyć GG, szanse są spore
By the way, co się stało podczas turnamenta? Szybko odpadłeś? WTF?
Ano szybko:P 2h snu i mi się przed oczami troiło. W grupie jeszcze coś grałem (choć i tak w większości headbutty na pałkę), ale później się zrobiło niefajnie. Po przegranej z GKSem w ostatniej walce z MaDem już na końcu odpuściłem, nie byłem się w stanie skupić wogóle, nie mówiąc o skutecznej grze:P
Guardian - ziom, dzięki za wspólną podróż, zaklepanie miejsca na kanapie i całą resztę
Nawet o dziwo coś zagraliśmy:P
Mordi - ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Jest już ostra wkręta w SFa, a to ważne
Pozdro!
Slide - tak, zdecydowanie odwaliłeś jedną z fajniejszych akcji na Bursie
Ale tak czy siak w GG 4. lokata była - gratuluję:) Pozdro!
Tejotl - po raz kolejny udowodniłeś, że jesteś kapitalnym Graczem i jedną z najbardziej pozytywnych osób na scenie
Najwięcej z tobą zagrałem przez te trzy dni, rozwiałeś wszelkie moje wątpliwości co do ogrania na Pazura
Ale nic nie bój, już mam obcykany timing na bicie Twoich reversali, anty-vega-aira i podstawowe punishery
Order beki przyznany, do szybkiego zobaczenia mam nadzieję
Fazza - jesteś zaraz po Tejotlu w kwestii ilości rozegranych ze mną walk
Bardzo mi się podoba to, co wyczyniasz Różą (a jak jej dadzą tę trzecią kulkę w końcu, to będziesz masakrował:). Gratsy za wysoką pozycję w turze, zdecydowanie zasłużona.
Fajny z ciebie człowiek. W ogóle się nie denerwujesz, chyba
Co do pierwszego - zgadzam się, co do drugiego - tylko jak gram online, ale znalazłem już na to sposób - nie gram online^^
Bellevar - łał, człowieku, zniszczyłeś mnie. Naprawdę nie sądziłem, że z Makoto da się wyciągnąć aż tyle. Moja japonka była bez szans, ale dostałem potężnego motywacyjnego kopa, żeby usiąść z nią dłużej / częściej do practice'a:) pozdro
Krill - nic nie pograliśmy, nie pojedliśmy nawet:( Eh, na Bursie X trzeba odrobić zaległości
Graty za 2nd i 3rd miejsca!
Di - co się stało z turniejem DRa? wogóle też nic nie zagraliśmy:( Nie wiem, jak Ty się jeszcze w niedzielę na nogach trzymałeś
Pozdro i do zobaczenia w Łodzi!
GKS - w końcu sobie pyknąłem z Tobą! Super Bison, jak głupek się na ultrę nabierałem:P
Pychu - fajnie było zobaczyć po trzech-i-pół latach, kozaczysz ostro, o ile w 2d to wiedziałem, że dajesz radę, tak to, co zrobiłeś w TK mnie zgasiło poprostu. Gratsy za osiągnięcia turniejowe i mam nadzieję, że do zobaczenia w Łodzi!
Manieq - miau miau? xD No, generalnie to ładnie przyskillowałeś w SFa, cieszę się, że był czas, żeby pogadać i zagrać trochę
CU in ŁDZ
Snake - master of divekicks:) graty za 1., 2. i 4. miejsce, szkoda, że nie pograliśmy nic oprócz walk turniejowych w T6.
Sajan - miło było poznać offline:)
Mace - w sumie tylko z Tobą i z Guardianem pograłem w teczke:P Bierz się za "nią", bierz, bo warto:]
Wilk - miło było poznać offline, nie wiem, jak Ty możesz na takim sticku grać:)
Probe - sticka miałeś ode mnie:P Graty za GG i SF3, graj w Supera, no ale nie Ryu qwa;p
Frizen - gratsy za tekka, dzięki za emocjonującą walkę w grupie!
Pani X i Pani Y - dzięki za wskazanie drogi do bursy, mało brakowało, a wylądowalibyśmy z Guardianem na drugim końcu Włocławka xD
Pan kierowca autobusu nr... 13? - dzięki za podrzucenie i pokierowanie we właściwym kierunku:]
Na dniach będzie relacja, nie miałem czasu, żeby usiąść do napisania jej jeszcze. Dzięki wszystkim uczestnikom zlotu za przybycie i tworzenie super klimatu
Do następnego!