Dobra, w końcu forum działa, to coś napiszę. :P Dzięki, że pojawiło się tyle osób. No i cieszę się, że poznałem nowe twarze. :) Mam nadzieję, że na kolejnej edycji, niedługo info :P, pojawi się przynajmniej tyle samo osób. Co do tego, że ta Bursa była gorsza od poprzedniej... Czy ja wiem, czy była? :P Była tylko mniejsza sala, that's all, my niggas. :P Nie było skwarów, komarów, więc chyba to na plus. :P Z RockBandem wyszło tak, a nie inaczej. Tak czy owak, nie było go, ale to nie była moja wina, tylko Kamila. Następnym razem poproszę Inusia o pomoc. Dzięki raz jeszcze i do zobaczenia w nowym roku, tak, w nowym roku będzie kolejna. :P Ale kiedy? Tego jeszcze nie powiem. :P
Di - fajnie było znowu zobaczyć te czesane włoski do tyłu. :P Szkoda, że nic nie pograłem z "Hulkiem", ale zapewne nic nie pograłeś od turnieju w Poznaniu. :P Szkoda, że nie wygrałeś tura w Tekkena, bo fajnie by się oglądało twoje miny, jak się denerwujesz. :D Ale to przez Tundre, bo podobno sobie ustawiał drzewo pod siebie. -_- :P
Pro8e - byłeś w Japonii i było widać "dzapanis skil", nice. Ćwicz, ćwicz Cipą, będzie wesoło. :P Mam tylko nadzieję, że zrobisz działkę, bo z chęcią bym przyjechał. Wiedz, że jak nie dasz mi infa na dniach na gg, to będę sam męczył. :P Fajnie, że zostałeś dłużej, bo w LaPetite nieźle się uśmiałem. No i mam nadzieję, że "nauka + kupa" się udały w pociągu. xD
Liber - very nice. Szkoda, że tak późno luknąłem, że tak dobrze teraz grasz w GG, serio. Skill up! Następnym razem na pewno pogramy więcej.
Snejku - damn you. Jesteś jak Coungster, taki mały polski nerdzik, który gra we wszystko. :P Szkoda, że nie pograłem z Rufusem, bo miałem przed Bursą ochotę skopać mu dupę. :P Mam tylko nadzieję, że pogramy coś na tym zlocie, co się szykuje w lutym. Graj w tego GG, masz z kim, więc teraz tylko kwestia, by do tego usiąść. :)
Szostak - też mało pograliśmy, szkoda... Fajnie motałeś Akumą, ale musisz popracować nad tymi crossami, o ktorych rozmawialiśmy. :P
Mam jeszcze twój długopis, na następnej Bursie ci go oddam. :P
Tundra - człowieku, po twoich akcjach zastanawiam się, czy w ogóle pozwolić czy przyjechać na kolejne edycje. A dlaczego? Bo ty nie wiesz, co to fun. Poza tym słyszałem, co robiłeś na turze w Tekkena, a to mi się nie spodobało, bo było bardzo lamerskie. Sikałeś nieźle, jak grałeś z Snejkiem w Tekkena, a ja waliłem jakieś tam komentarze z dupy. Mówię ci, luknij sobie na google, co to jest zabawa, bo teraz to zachowujesz się, jakbyś grał o jakaś wielką kasę - żenada, ziomuś. Co do tej kasy, tutaj chciałbym cię przeprosić, bo zamotałem się wówczas jak nalesnik, sorry.
kosmo - pierwszy mój czarnuch! :D Zajebiście, że przyjechałeś. Jak zawsze kupa śmiechu przy piciu Cytrynówki. :D Fajnie, że poszliśmy do tych klubów, bo było grubo! :D Do następnego!
Myrt - drugi mój czarnuch! :D Chyba nie muszę ci tutaj nic pisać, bo sporo jeszcze rozmawialiśmy po Bursie. :P Szykuj się na grubą bibę, jak przyjadę tam do Łodzi za dwa tygodnie. :P
Hiryu - z tobą mało pogadałem, sam nie wiem czemu. :P Ale śmiesznie było, kiedy w sobotę poszedł w ruch Stock, a ty nam odpłynąłeś. :D Ale bywa, wiem z doświadczenia. :P
Fazza - man, jak to nie wiem, co mi było, jak graliśmy w tym półfinale. Jakoś nie byłem zmotywowany do zaciętej walki. A szkoda, bo mołoby to wyglądać nieco inaczej. :P Następnym razem skopię ci tyłek. :P
Bell - nic tutaj nie pisze, bo wiesz, co bym napisał. :P W GG nic, trochę w SSF4, lipa... :/ Mam nadzieję, że pojawisz się na kolejnej Bursie!
Guardian - mega pozytyw ziomek! Takich ludzi można zliczyć na palcach jednej ręki. :) Sporo się uśmiałem z twoich komentarzy na temat tego, jak wołałem cię do danego turnieju czy jak siedzieliśmy w niedzielę rano. Było grubo. Mam nadzieję, że pojawisz się na kolejnej edycji.
Wacho - z tobą też nic nie zagrałem, a chciałem. Sam nie wiem, jak to wyszło. :/ By the way, co się stało podczas turnamenta? Szybko odpadłeś? WTF? :P
GKS - to samo, co u Wacho. :P Zacznij grać, bo niedługo nie wyjdziesz z grupy. :P Sam przecież pisałeś, że jest nas coraz więcej. :P
krill - znowu odwaliłeś i przegrałeś. :P Wstyd! :P Trzeba było posłuchać mnie i Pro8a i grać Ryu, a nie Chun. :P Szkoda, że zagraliśmy tylko w turze, bo nie mam z tobą najmniejszych szans, a miałem nadzieję, że przed Bursą czegoś się nauczę na te twoje panienki. :P
Taster - do dupy manual? Kiedy? Gdzie? :P Grasz sporą ilością postaci i każdą na dobrym poziomie. Chyba jedyna postać na zlocie, z którą grało mi się bardzo przyjemnie. Do następnego! W lutym. :P
Slide - ty chyba wiesz, dlaczego przespałeś turniej. :P Ale tak to jest, jak trzyma się człowiek tylko z Pitem. :P
PiT - jak u Slide. Trzeba było nie zamykać się w pokoju i nie bawić się z shitem, wówczas napisałbyś, że Bursa była git. :P I nie pisz mi tutaj, że to twój ostatni wyjazd, bo padnę. :P Jak zawsze wokół ciebie pozytywna atmosfera, kupa śmiechu i sporo się dzieje. :)
mace - jak Liber, gruby postęp w GG. Mam nadzieję, że na kolejnej Bursie będzie jeszcze lepiej. :)
wilku - dzięki, że przyjechałeś raz jeszcze ze swoim sprzętem. :) Bardzo mi pomogłeś. Szkoda, że też zagraliśmy tylko dwa fajty, bo fajnie się grało z Guilem.
Pitrex - thx za miłe komentarze odnośnie Dudka, ale wiedz, że jakbym miał z kim tutaj grać, to byłoby on znacznie lepszy. Teraz gram tylko dla funu, więc gram nim tak, jak nim gram. :P
tejotl - same pokemony, serio. :P Weź graj kimś normalnym, np. Ryu. :P Szkoda, że nie zaszedłeś dalej, bo zapewne byłoby śmieszniej w finale.
Avi - w końcu doczekałem się kolejnej kobitki na Bursie. :) Fajnie było poznać i porozmawiać. Sporo się uśmiałem, jak mnie ganiałaś z tą wejściówką. :P
Sajan - ciebie to już dawno nie widziałem i prawie nie poznałem. :P Broda, długie włosy i inny człowiek. :P Dzięki za pomoc z tym samochodem w piątek.
Mad - musisz popracować nad tymi nerwami, bo nieźle ci łapy latają, jak grasz w turze. :P Szkoda, że nie grasz już Codym, tylko tym z dupy Kenem. :P
Pychu - czarny koń Bursy. :D Świetny Urien, serio, bardzo miło było na niego patrzeć.
Frizen, Furb - fajnie, że przyjechaliście w końcu na jakiś zlocik, gdzie Tekken był na drugim planie. Mam nadzieję, że w jakimś stopniu zaciekawiły was gierki 2d. :)
To chyba byłoby na tyle z mojej strony... Cóż, dzia raz jeszcze, że przyjechaliście, bo jak zawsze było grubo! :) Do nastepnego!