dobra, mozna cos napisac
. bursa mega udana, ale nie moglo byc inaczej
. fajnie ze bylo duzo turniejow, praktycznie kazdy mogl znalesc cos dla siebie. co do moich wystepow to nie bylo tak zle ; ). w ssf4 to wiadomo, nie ugralem nic ale ja nie rozumiem tej gry i jej nie ogarniam, moze kiedys ;p. w tekkena w grupie bylo spoko, ale pozniej odpadlem w walce z graczami ktorzy sa poprostu odemnie lepsi
. co do gg... to jestem zaskoczony do teraz
. volcanic viper mi pomogl, ale trzeba przestac tego tak naduzywac bo wiadomo=wpi****l jak nie trafi
. w sf3 tez jestem zaskoczony ze udalo mi sie zajsc tak daleko. abare tosanami!!! klimat tez byl mega a ludzie ktorzy go tworzyli jeszce bardziej ; ).
dobra, lecimy z prywata:
Cieślak-po raz kolejny dzieki za organizacje. czujesz sie w tym jak ryba w wodzie
. dzieki za mile slowa odnosnie gg. na pewno bede cwiczyl jeszcze wiecej. ta gra to magia i trudno jej nie kochac. aha i nocne opowiesci o kulisach ggtp mnie rozbroily, strasznie sie usmialem
. fajnie ze organizowales turniej w 3S, dzieki temu nie musialem sie odawiac ze sie nie odbedzie czy cos ;p.
Pychu-aj Pychu Pychu
. mega szacun za tego uriena i w ogole za to jak grasz w ta gre. jestem pod wrazeniem, kilka razy mi kopara odpadla jak widzialem co ty tam wyczyniasz. dzieki za towarzystwo na fajeczkach i za rozmowy na rozne tematy. abare tosnami! i mam nadzieje ze jeszcze dojdzie do tego seicostam gozacostam
. do zo na ggpo! i nastepnym razem musimy sie bardziej przygotowac odnosnie tego tam
.
Mad-ciesze sie ze zainteresowalo cie blazblue. gra jest naprawde warta zainteresowania i mozna w to calkiem fajnie pograc i nie wymaga manuala z kosmosu i tysiaca spedzonych godzin przy konsoli jak gg
. w ssf4 grasz bardzo fajnie w 3S nawet tez calkiem fajnie ci idzie
. dzieki za towarzystwo na fajeczkach i rozmowy.
Krill-dzieki za mile slowa odnosnie mojej gry w 3s. takie cos naprawde motywuje ; ). nastepnym razem pogramy wiecej. i musze kurde poszukac jakiegos sposobu na yuna bo jak widze dive kicka to mam live stuna ; ). szacun. w koncu widzialem cos takiego na zywo. chyba nawet sie nim zainteresuje bardziej ; ).
Snake- az nie wiem co napisac ;f. graty za pierwsze miejsce w ssf4. ja... szczerze mowiac wiedzialem ze tak bedzie ;p. dobry szok jesli chodzi o tekkena. pozytywny szok oczywiscie
. ja ci tam kibicowalem
. w 3s tez mega, szkoda ze naszej walki nikt nie nagrywal
. counterpickuj dalej!
. ploty sie malowalo spoko, w sc3 tez sie fajnie gralo... no we wszystko
. aaa i dzieki za support browarkowy ; ). tylko ze noc z jakims 2d tym razem nam nie wyszla
. szkoda, ale na nastepnej odbijemy... zagramy 2 noce!
do zoba, oby jak najpredzej : ).
GKS-pomimo ze nie grasz w 3s, to i tak wiesz w miare jak w to grac
. szacun!
Taster-fajny Abel. fajnie podpuszczales na ta ultre
. co do 3s to widac ze sporo nie grales. ale przypomnisz sobie i bedzie git ; ). dudley jest kozakiem w tej czesci.
Frizen-masakrycznie grasz w tekkena, swietnie sie odnajdujesz w tej grze. nasz wypad do baru i potem do biedrony zakonczony dyskusja z jotpekowcami byl... dziwny. troche dziwnie sie rozmawia z czlowiekiem ktory umie normalnie powiedziec jedno slowo. brzmi ono 'napie.rdalac' :F troche mnie wystraszyles z tym kluczem, ale spoko ;p. aha! i widzialem ze cos tam sie przygladales jak gralismy w SF3. jak cos... to wiedz ze mialbys z kim w to grac!
Tundereq-Tekken to dziwna gra. fajna ale dziwna. powodzenia w realizacji planow dotyczacych tej gry
. podroz byla fajna i grzanowa
. i kurde! gra rpg w ktorej jest pistolet nie znaczy ze jest slaba!
Pitrex- no siema <3. fajnie ze pograles tym BRY. pasuje do ciebie ta postac. ej, wiesz w ogole ze nie pogralismy w nic innego tylko w 3s? ja nie mam pojecia jak to sie stalo. jestem tym faktem zalamany i smutek ogarnal me serce. nastepnym razem odbijamy. komentarze japonsko-koreanskie rzadzily!
. musimy zajmowac sie tym czesciej
. aha i pamietaj o mojej propozycji. trzeba to zrobic.
manieq-fajny ak. cwicz tao, bo widzialem ze cos ogarniales ; ). twoje komentarze do gg tez niczego sobie ; ).
Furb-prowokejszyyyyn! tak wiem, to bylo za mocne
. przepraszam ze nie umiales sie skupic i trzesly ci sie rece ;p. w tekkena gralo sie fajnie, widac ze skillujesz z turnieju na turniej. fajnie
.
Di-zbiles mnie strasznie ta pandzia ; ). twoja wiedza na temat tej gry jest imponujaca btw.
Liber-jak ja nienawidze dizzy
. strasznie ciezko sie na nia gra. combosy ktore robiles ino to jakas masakra! nawet koichi takich nie robi ;p. 2(tak trudne) frc w combie to jest cos niezwyklego i brakuje mi slow. szacun! dzieki za mile slowa odnosnie mojej gry. bede skillowal wiecej. ggac ftw!
Hiryu-milo sie gralo i w gg i w bb. co do naszych sobotnich walk w gg(a.b.a. vs pot) to wydaje mi sie ze pot ma strasznie ciezko. jedno nietrafione 'podejscie z dwoma piesciami'(
) i leci c.s i dalej combo. basta jest mocna!
strasznie duzo wiesz o tej grze. to fajnie, wiem do kogo sie odezwac jak mam jakies watpliowsci ^^. dzieki rowniez za motywowanie do gg. nastepnym razem bedzie jeszcze 'lepiej' ;p. do zobaczenia jak najpredzej!
Madenti-fajny testament. szacun za bl loopa. wychodzil ci praktycznie zawsze. szkoda ze nie pogralismy zadnych freeplay'ow :/.
Probe-ogromne dzieki ze wpadles na pomysl zebysmy zagrali!
to co odpierdalasz w gg to szok jak dla mnie. dzieki za motywowanie mnie
. i szkoda ze mi nie wyszlo z tym slayerem, ale nastepnym razem juz ci ugram ta walke, obiecuje!
:D ale przynajmniej wbilem sobie do glowy zeby nie kucac na pale po knockdownie ;F. do zo!
myrt-gdzie byl ten angielski? :<
kosmo-bardzo pozytywny z ciebie czlowiek. szkoda ze tym razem nie zaliczylismy zadnego wypadu do sklepu czy cos
.
Wacho-dzieki za te kilka gier w 3S i w T6. co do tekkena, to na bank sie za 'nia' biore, bedzie ciekawie!
Guardian-chyba zesmy nic nie zagrali oprocz tych dwoch walk w TTT :<. trzeba to odbic.
wilku-milo bylo poznac. buda juz teraz prezentuje sie fajnie ; ).
pozdro dla wszystkich ktorzy byli i przedewszystkim dla ludzi z ktorymi gralem i gadalem o czymkolwiek ; ). niestety wszystkich nie jestem w stanie wymienic, bo mam strasznie slaba pamiec
. do nastepnego!
ps. ciekawe kiedy Cieślak zapowie kolejna edycje <nutki>.