Autor Wątek: Bursa IX [8-10 października 2010, Włocławek]  (Przeczytany 87501 razy)

Avi

• [Zachodniopomorskie]
  • Sr. Member
  • *
  • PSN ID: Avi_PL
Odp: Bursa IX [8-10 października 2010, Włocławek]
« Odpowiedź #345 dnia: Październik 10, 2010, 22:33:09 »
tak, Di nagrywał swoje walki i finały też chyba są nagrane :) ja o Bursie jutro-dziś już tylko poduszka...

Tundra

• Gość
« Odpowiedź #346 dnia: Październik 10, 2010, 23:22:16 »
Koreanskie komentarze podczas walk Tekkena najlepsze :D Rejdżi rejdżi :D

mace

• Learn to fly
  • Sr. Member
  • *
  • eloszka
    • Email
« Odpowiedź #347 dnia: Październik 11, 2010, 00:31:50 »
*japonsko-koreanskie.
rowniez napisze wiecej jutro, moj organizm jest wyczerpany. w skrocie-bylo epicko ;D.
Kejim [16|Paź 20:47 ]:   :kejim:

Di

• Administrator
  • Hero Member
  • Objection!
    • Email
« Odpowiedź #348 dnia: Październik 11, 2010, 01:36:21 »
Z mojej perspektywy Bursa to 59h na nogach (licząc od piątkowej pobudki) i 1h spania. Było warto, ale następnym razem zabieram środki usypiające o_O

Więcej napiszę później.

Niech prąd będzie z Wami!

Slide, Di, Avi -> bywajcie czasem w sali konsolowej, a nie między wymiarami fazujecie.
Na sali spędziłem wbrew pozorom dużo czasu, tyle, że siedziałem głównie w jej drugiej części ;)
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2010, 02:17:02 wysłana przez Di »

PiT

• Full Member
  • no c**j no
    • Email
  • Użytkownik jest zbanowany i nie może wysyłać wiadomościWyciszony
« Odpowiedź #349 dnia: Październik 11, 2010, 11:07:19 »
Bursa IMHO gorsza od poprzedniej, ale tak to juz jest jak sie probuje powtorzyc cos zajebistego ;q Nie chce mi sie rozpisywac, poleca z prywata:

Cieslak - zjebales. Na nastepna Burse bedziesz sie musial sie postarac lepiej zebym sie zjawil ;q bylo grubo ale moglo byc duzo grubiej and you know it.

Slajd - Evil Bitches Team FTW! pobieraj starcrafta ;b 5-10-15 ;;;;

Proboszcz - wyszkole sie na edka i juz nikim mnie nie pojedziesz ;q Ty tez pobieraj starcrafta xD

Snejk - grats za SF4, w GG nie zagralismy chyba nawet ostatecznie ;q

Sajan - daj znac kiedy beda robione sprajty xD

Di - moj Yunsung dostal wpierdol w SC2 just like the good old times ^-^ tyle lat w to nie gralem... ta muza na planszach <3   SC3 nie ma startu.

Avi - zdecydowanie najladniejszy player w historii bijatyk *-* luv luv luv xD

Liberty, Bellevar, Hiryu - przepraszam ;[ nastepnym razem mnie rozjebiecie jak szmate w GG ;q a jak nie to jestescie nuby xD

Tekkenowcy (bez Tundry) - grajcie Larsem. Odkryjcie prawdziwa potege tej gry.

Tundra - graj w guilty geara, a nie marnujesz skilla na jakies gowna.

Raju - uratowales sytuacje ze swoim Wii xD Turniej w super smasha i karty jest jak najbardziej na miejscu nastepnym razem ;q

wszyscy z ktorymi gralem fajty, a ich nie pamietam - pozdro. Gratzy dla winnerow.

Pare moralow z tej Bursy:

Blaz Blue nie jest wcale zle.

Ile by sie stuffu nie wzielo i tak zawsze bedzie malo.

SC2 zjada SC3 klimatem.

tyle narazie.

Cambion

• [Warszawa]
  • Hero Member
  • *
  • Tackle Hunter
  • PSN ID: Cambion85
« Odpowiedź #350 dnia: Październik 11, 2010, 12:23:00 »
No widze że Sneju teraz nieźle kosi w SF, widać to nolife'owanie na online się przydało. Gratulacje 8)

Ile osób brało udział w turnieju T6??

PS. Snake - w tekkena grałeś Larsem?? Błagam, powiedz, że tak...

Pitrex

• Gość
« Odpowiedź #351 dnia: Październik 11, 2010, 12:26:56 »
Grał Alicją ;]

CheeseOfTheDay

• Hero Member
  • FraudOfTheDay;f
    • YouTube
    • Email
« Odpowiedź #352 dnia: Październik 11, 2010, 12:43:12 »
Grał Aliską, przykapił Frizenka 3:0 co spowodowało nie małe "haha" na sali, później niestety zbił go Di a jeszcze później odegrał się Frizen;].
Żeby było zabawnie do grał na padzie bo mu stik na samym początku umarł i zdołowany Sneju nawet chciał sobie odpuścić jakieś turniejowanie;v.

Cambion

• [Warszawa]
  • Hero Member
  • *
  • Tackle Hunter
  • PSN ID: Cambion85
« Odpowiedź #353 dnia: Październik 11, 2010, 12:52:35 »
Wcale mnie to nie podbudowało. Myślałem że grał Stevem albo chociaż Julką, a nie "Panią d/b+3". Słabo Sneju... :-[

... ale i tak plus że nie grałeś "Panem u/f+3" 8)

Pychu

• Sr. Member
  • Czy koń może założyć firmę?
    • Łukasz Pych Youtube Music Channel
  • PSN ID: MaDDOGPych
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #354 dnia: Październik 11, 2010, 13:42:22 »
wstalem, ogarnalem sie, mozna cos skrobnac ;) moja pierwsza bursa ever, wrazenia jaknajbardziej pozytywne, milo bylo zobaczyc te wszystkie mordy po tak dlugim czasie obijania sie i nie jezdzenia na eventy, odrobie takze na najblizszym aot tak wiec szykujcie sie :D sama jazda zaczela sie juz w pociagu gdzie z madjarwalem kulturalnie piwkowalismy sobie, gdy nagle dolacza do naszego towarzystwa jakis slowak, ktory z playerem na uszach swobodnie zapodawal nam tamtejsze religijne przyspiewki... potem spotkanko z krolem getta i jego ekipa ktora doprowadzila nas na miejsce eventu ;) bardzo pozytywnie zaskoczyla mnie ilosc stanowisk, bo na takich eventach jakos nigdy ich za wiele nie bylo, a tak to sie ogolnie nie nudzilem hehe:) dowiedzialem sie tez jak slaba jest sakura w ssf4, do tego pierwszy raz w historii gry "teczken sixxxxxx" jak mile jest slawetne uf+3, no ale wszystkie moje cele w zwiazku z tym wyjazdem zostaly spelnione :D prywata:

Cieslak - szacun za ogarniecie tematu, oraz za morderczego Fausta (tak jest, obserwowalem Cie, moze na najstepnej edycji uderze w GG wiec szykuj sie :D )

MadJarwaL - za wszystko, trzebabylo grac ablem!

Krill - czuje, ze przez Ciebie za niedlugo nie bede mial nic do powiedzenia w 3s :D ogolnie szacun za wykreconego juna i janga, narobiles mi niezlego stresu w finalach :D

Sas - poczuj skilla w 3rd strike :D c.MP ziomek :D

Diego - milo bylo zobaczyc Cie po takim czasie, mordercza Pandzia nie ma co ;)

Sneju - gratulacje wysokich miejsc we wszystkich turniejach, widac, ze poswiecony czas grom nie poszedl na marne ;) ale w syfa4 i tak nie bede gral ;D

Maniek - 9 wins... najsss ;D ogolnie mocny seth, ale za ta druga ultre to Cie kiedys zaj.ebe :D w tekkena nie pogralismy :/ odrobimy w Łodzi :)

Mace - pozdro i wielkie dzieki za spary, glupie gadki, fajki i ogolnie za caloksztalt :D Abre to sanamiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Frizen, Pitrex, Tundra - dzieki za fajty w t5dr i t6, dobrze sie bawilem, a Ciebie Frizen i tak kiedys dojade, i czekam na rewa w DR-a ;D

pozdro tez dla wszystkich o ktorych zapomnialem, do zobaczenia nastepnym razem, i niech Aedżiś Reflektaaaaa będzie z Wami :D ave! \o/
A MOŻE WARTO UWIERZYC?

mace

• Learn to fly
  • Sr. Member
  • *
  • eloszka
    • Email
« Odpowiedź #355 dnia: Październik 11, 2010, 17:21:19 »
dobra, mozna cos napisac ;). bursa mega udana, ale nie moglo byc inaczej :D. fajnie ze bylo duzo turniejow, praktycznie kazdy mogl znalesc cos dla siebie. co do moich wystepow to nie bylo tak zle ; ). w ssf4 to wiadomo, nie ugralem nic ale ja nie rozumiem tej gry i jej nie ogarniam, moze kiedys ;p. w tekkena w grupie bylo spoko, ale pozniej odpadlem w walce z graczami ktorzy sa poprostu odemnie lepsi :). co do gg... to jestem zaskoczony do teraz :D. volcanic viper mi pomogl, ale trzeba przestac tego tak naduzywac bo wiadomo=wpi****l jak nie trafi :D. w sf3 tez jestem zaskoczony ze udalo mi sie zajsc tak daleko. abare tosanami!!! klimat tez byl mega a ludzie ktorzy go tworzyli jeszce bardziej ; ).
dobra, lecimy z prywata:

Cieślak-po raz kolejny dzieki za organizacje. czujesz sie w tym jak ryba w wodzie ;D. dzieki za mile slowa odnosnie gg. na pewno bede cwiczyl jeszcze wiecej. ta gra to magia i trudno jej nie kochac. aha i nocne opowiesci o kulisach ggtp mnie rozbroily, strasznie sie usmialem :D. fajnie ze organizowales turniej w 3S, dzieki temu nie musialem sie odawiac ze sie nie odbedzie czy cos ;p.

Pychu-aj Pychu Pychu :D. mega szacun za tego uriena i w ogole za to jak grasz w ta gre. jestem pod wrazeniem, kilka razy mi kopara odpadla jak widzialem co ty tam wyczyniasz. dzieki za towarzystwo na fajeczkach i za rozmowy na rozne tematy. abare tosnami! i mam nadzieje ze jeszcze dojdzie do tego seicostam gozacostam :D. do zo na ggpo! i nastepnym razem musimy sie bardziej przygotowac odnosnie tego tam 8).

Mad-ciesze sie ze zainteresowalo cie blazblue. gra jest naprawde warta zainteresowania i mozna w to calkiem fajnie pograc i nie wymaga manuala z kosmosu i tysiaca spedzonych godzin przy konsoli jak gg :D. w ssf4 grasz bardzo fajnie w 3S nawet tez calkiem fajnie ci idzie :). dzieki za towarzystwo na fajeczkach i rozmowy.

Krill-dzieki za mile slowa odnosnie mojej gry w 3s.  takie cos naprawde motywuje ; ). nastepnym razem pogramy wiecej. i musze kurde poszukac jakiegos sposobu na yuna bo jak widze  dive kicka to mam live stuna ; ). szacun. w koncu widzialem cos takiego na zywo. chyba nawet sie nim zainteresuje bardziej ; ).

Snake- az nie wiem co napisac ;f. graty za pierwsze miejsce w ssf4. ja... szczerze mowiac wiedzialem ze tak bedzie ;p. dobry szok jesli chodzi o tekkena. pozytywny szok oczywiscie :). ja ci tam kibicowalem :D. w 3s tez mega, szkoda ze naszej walki nikt nie nagrywal :(. counterpickuj dalej! :D. ploty sie malowalo spoko, w sc3 tez sie fajnie gralo... no we wszystko :D. aaa i dzieki za support browarkowy ; ). tylko ze noc z jakims 2d tym razem nam nie wyszla :(. szkoda, ale na nastepnej odbijemy... zagramy 2 noce! :D do zoba, oby jak najpredzej : ).

GKS-pomimo ze nie grasz w 3s, to i tak wiesz w miare jak w to grac ;D. szacun!

Taster-fajny Abel. fajnie podpuszczales na ta ultre :). co do 3s to widac ze sporo nie grales. ale przypomnisz sobie i bedzie git ; ). dudley jest kozakiem w tej czesci.

Frizen-masakrycznie grasz w tekkena, swietnie sie odnajdujesz w tej grze. nasz wypad do baru i potem do biedrony zakonczony dyskusja z jotpekowcami byl... dziwny. troche dziwnie sie rozmawia z czlowiekiem ktory umie normalnie powiedziec jedno slowo. brzmi ono 'napie.rdalac' :F troche mnie wystraszyles z tym kluczem, ale spoko ;p. aha! i widzialem ze cos tam sie przygladales jak gralismy w SF3. jak cos... to wiedz ze mialbys z kim w to grac! :D

Tundereq-Tekken to dziwna gra. fajna ale dziwna. powodzenia w realizacji planow dotyczacych tej gry :). podroz byla fajna i grzanowa :D. i kurde! gra rpg w ktorej jest pistolet nie znaczy ze jest slaba!

Pitrex- no siema <3. fajnie ze pograles tym BRY. pasuje do ciebie ta postac. ej, wiesz w ogole ze nie pogralismy w nic innego tylko w 3s? ja nie mam pojecia jak to sie stalo. jestem tym faktem zalamany i smutek ogarnal me serce. nastepnym razem odbijamy. komentarze japonsko-koreanskie rzadzily! :D. musimy zajmowac sie tym czesciej :D. aha i pamietaj o mojej propozycji. trzeba to zrobic.

manieq-fajny ak. cwicz tao, bo widzialem ze cos ogarniales ; ). twoje komentarze do gg tez niczego sobie ; ).

Furb-prowokejszyyyyn! tak wiem, to bylo za mocne :D. przepraszam ze nie umiales sie skupic i trzesly ci sie rece ;p. w tekkena gralo sie fajnie, widac ze skillujesz z turnieju na turniej. fajnie :).

Di-zbiles mnie strasznie ta pandzia ; ). twoja wiedza na temat tej gry jest imponujaca btw.

Liber-jak ja nienawidze dizzy :D. strasznie ciezko sie na nia gra. combosy ktore robiles ino to jakas masakra! nawet koichi takich nie robi ;p. 2(tak trudne) frc w combie to jest cos niezwyklego i brakuje mi slow. szacun! dzieki za mile slowa odnosnie mojej gry. bede skillowal wiecej. ggac ftw!

Hiryu-milo sie gralo i w gg i w bb. co do naszych sobotnich walk w gg(a.b.a. vs pot) to wydaje mi sie ze pot ma strasznie ciezko. jedno nietrafione 'podejscie z dwoma piesciami'(:D) i leci c.s i dalej combo. basta jest mocna! :D strasznie duzo wiesz o tej grze. to fajnie, wiem do kogo sie odezwac jak mam jakies watpliowsci ^^. dzieki rowniez za motywowanie do gg. nastepnym razem bedzie jeszcze 'lepiej' ;p. do zobaczenia jak najpredzej!

Madenti-fajny testament. szacun za bl loopa. wychodzil ci praktycznie zawsze. szkoda ze nie pogralismy zadnych freeplay'ow :/.

Probe-ogromne dzieki ze wpadles na pomysl zebysmy zagrali! :D to co odpierdalasz w gg to szok jak dla mnie. dzieki za motywowanie mnie :D. i szkoda ze mi nie wyszlo z tym slayerem, ale nastepnym razem juz ci ugram ta walke, obiecuje! :D:D ale przynajmniej wbilem sobie do glowy zeby nie kucac na pale po knockdownie ;F. do zo!

myrt-gdzie byl ten angielski? :<

kosmo-bardzo pozytywny z ciebie czlowiek. szkoda ze tym razem nie zaliczylismy zadnego wypadu do sklepu czy cos :(.

Wacho-dzieki za te kilka gier w 3S i w T6. co do tekkena, to na bank sie za 'nia' biore, bedzie ciekawie! :D

Guardian-chyba zesmy nic nie zagrali oprocz tych dwoch walk w TTT :<. trzeba to odbic.

wilku-milo bylo poznac. buda juz teraz prezentuje sie fajnie ; ).
pozdro dla wszystkich ktorzy byli i przedewszystkim dla ludzi z ktorymi gralem i gadalem o czymkolwiek ; ). niestety wszystkich nie jestem w stanie wymienic, bo mam strasznie slaba pamiec :D. do nastepnego!

ps. ciekawe kiedy Cieślak zapowie kolejna edycje <nutki>.
Kejim [16|Paź 20:47 ]:   :kejim:

Frizen

• Moderator forum
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #356 dnia: Październik 11, 2010, 18:09:38 »
Probowalem caly turniej wygrac DJ, ale jak widac jeszcze nie gram nim na tyle dobrze :(. W przegranych juz nie bylo pier.lenia i wzielem mr. u/f+3 :D
"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts… their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world,shaped by their beliefs?"

Slide

• Gość
« Odpowiedź #357 dnia: Październik 11, 2010, 18:31:07 »
Bursa IMHO gorsza od poprzedniej, ale tak to juz jest jak sie probuje powtorzyc cos zajebistego ;q Nie chce mi sie rozpisywac, poleca z prywata:

Cieslak - zjebales. Na nastepna Burse bedziesz sie musial sie postarac lepiej zebym sie zjawil ;q bylo grubo ale moglo byc duzo grubiej and you know it.

Ile by sie stuffu nie wzielo i tak zawsze bedzie malo.

Podpisuję się pod tym.

Największy fail bursy - przespać turniej SSF4 XD

mr_t

• Newbie
  • *
  • aka myrt
    • Email
« Odpowiedź #358 dnia: Październik 11, 2010, 20:28:22 »
Jak zwykle było zajebiście :D Niestety nie pobiło to poprzedniej Bursy, ale może następnym razem ;]
Na kolejnej Bursie robimy jeden VIP Room bo tym razem się rozminęliśmy niestety.
Nie będę się rozpisywał więc dzięki wszystkim za granie, rozmowy oraz inny stuff ;]
A i dzięki Avi że byłaś bo w końcu Bursa przestała być Gej Party No lajfów :P
Foty postaram się wrzucić jak najszybciej, może jakoś do końca tyg.

@ Mace
Był był, w dużej ilości nawet :P Nawet się dupy po angielsku wyrywało w Brawo i Spichrzu :D

@ Kaczilla
Nagrywaliśmy razem z Kosmo syfa4 oraz gg, ale to Kosmo ma kamerę ja tylko statywu użyczałem ;p

PS
Pozdro dla ekipy z pokoju 423 ;] oraz Włocławskich dziewczyn :D
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2010, 20:57:08 wysłana przez mr_t »

tejotl

• [Warszawa]
  • Hero Member
  • *
    • Email
« Odpowiedź #359 dnia: Październik 11, 2010, 20:59:04 »
czas coś naskrobać - po pierwsze podziękowania dla Cieślaka za organizacje Bursy, po drugie wylewam gorzkie żale bo wiem, że mogłem się dopchac na podium w ssf4 :D
oczywiście w turnieju musiałem trafić na Snake'a który w Poznaniu juz rozpykał Vegę więc niewiele tam powalczyłem, potem Taster i cannon spike FTW także odpadłem kiedy zaczeły się schody - muszę wygospodarować trochę czasu na granie w ssfiv bo zarówno "hype" jak i "forma" spadła także zadowolony z rezultatu być nie mogę

poza turniejem to ogólnie było git - chciałem pograć z jak największą liczbą ludków i chyba się udało - ba nawet zagrałem w BlazBlue chociaż animacja w tej grze woła o pomste do nieba i ogólnie dupy nie urwała (pierdolić QCB+drive ;p)

koniec końców najwięcej grałem z Wacho i całkiem fajne walki stoczyliśmy - Wacho nawet "odkrył nowy" anti-air Roga ;p
byłem też pełen podziwu dla Wilka bo grał przez bodaj 12h non stop, zmasakrował Dana w mirrorach, ale musiał uznać moją wyższość kiedy chodzi o pradawną technikę "reverse arcade stick skill" :P
nie pozdrawiam Fazzy vel "zagramy później" ;) -  fajnie było zagrać coś offline i poprzewidywać "kulki" dziadu także teraz na ranbatach wszystko będę zwalał na lagi :D
super zaskoczenie to na pewno forma Mańka - ładnie tam siał chaos Sethowym "odkurzaczem"
miło było też zobaczyć na żywo ludzi znanych dotąd jedynie z online'a - czyli Mad, Szostak i GKS - jeszcze raz usłyszę tekst "muszę się ograć na Vegę" i chyba przerzucę się na Ryu ;p
Tundra i jego zilion pytań z cyklu "co mam zrobić w tej sytuacji" kiedy grał z Mańkiem sprawił, że się trochę zamknąłem w sobie ;P
bardzo pozytywne doświadczenie i dzięki wszystkim z którymi miałem okazję pograć czy pogadać
teraz trzeba tylko zbanować postacie z szalikami (żeby Bell coś ugrał w końcu) i dive kick'ami (żebym ja coś ugrał w końcu ;P) i będzie git ;)
pozdrowienia oczywiście dla ekipy z wawy - trzymanie jarzeniówki i Klątwa Doliny Węży z fan-dubbingiem przechodzą do klasyki
szkoda, ze Krillem nie pograłem, ale mam nadzieję, że jeszcze w wawie coś tam ograrniemy

także gratulacje dla zwycięzców i pogromców - do zobaczenia niebawem i jeszcze raz specjalne podziękowania dla wszystkich z którymi pograłem/pogadałem
cheerioo
apes will rise
get your stinkin' paws off me, you damn dirty ape!
freedom has never been won except by the deeds of war