Cześć Coma
no powiem wam że się doczekałem swojego fana, fajnie i przyjemnie się to czyta ale z paru postów wyżej, wywnioskowac można że jeszcze jednak długa przedemną droga; i bardzo dobrze. Obczaj typa Kvalsternacka, to najlepszy Voldo jakiego spotkałem, czy lepszy odemnie......może. Po grze z Ringiem dopiero przypomniałem sobie ile Ivy ma różnych ciosów, musisz Pepku też bardziej mieszać postawami, i wcale nie uważam że masz kiepskiego manulala, poprostu Ring jest jednak na poziomie wyżej niż my. Ogolnie ElCirculo to chyba najlepszy gracz z jakim do tej pory grałem online i może niech tak zostanie
Co to tego że musimy w jednym lobbym posiedzieć, to pamietasz jak na X-ie siedzielśmy z Młodym i Aramisem w jednym Lobby każdy gadal, było ogólnie wesoło, czasem ąz sie nie koncentrowałem na walkach, tylko Aramis zawsze milczał bo nie miał headseta, tu jest całkiem inaczej na pleju. Musimy się kiedyś zebrać Ja, Ty, Henio i Ty Ringu i zasiąść naprawde fajnie będzie o ile co np 3 wygrane będziesz pauzował w lobby ;p
Ps. Ja niedługo po wypłacie kupuję ale nie telewizor tylko monitor full HD, 22` jeszcze nie wiem jaki, no tak do 700 zł mogę dać, bardzo ważne jest dla mnie żeby ciemne kolory wyświetlał dobrze, bo nienawidze grać w mroczne gierki na LCD gdzie czarny i odcienie wyglądają tak samo. Znacie jakieś spoko modele, to na Privie, albo tu gdzieś wcisnijcie mały, malutki oftopik :p
Pps. Nie pisze się Ps2 tylko Pps. Post-post scriptum. Moja polonistka mi to kiedyś powiedziała. Nie żebym się mądrzył, ale wiadomo bez wymiany informacji nie ma postępu. pozdrawiam
Edit: A Wy Liberty, Di, Kati gracie czasem online? Jak coś znacie mojego PS ID.
Edit2: wczoraj przyszło do mnie awzio do odebrania T6, ale moge to zrobic dopiero w poniedziałek, więc przez następny miesiąc będe traktował SC po macoszemu, szykująć sie do Tawerna Cup 6. Ale chwilke zawsze znajdze na partyjke z Wami.