Wspaniały turniej, zasłużone podziękowania dla organizatorów.
Drugi w mojej karierze i, ku zdumieniu Jacka, nadal się wcale nie nudziłam.
Strasznie dziękuję wszystkim za miłe słowa, normalnie urosłam od tego na trzy metry, albo i wyżej. Ciągle jestem w szoku, że wszyscy są tacy mili i nikt nie mówi mi, żebym sobie poszła, bo nic nie umiem. Oczywiście chłopcy zaraz sprowadzili mnie na ziemię, mówiąc, że gdybym była facetem to wyglądałoby to zupełnie inaczej, ale i tak się cieszę.
W ogóle to niesamowite poznać tych wszystkich ludzi, o których wcześniej tylko słyszałam.
Nevan - wielkie dzięki za przechowanie nas, bo nie wiem, co byśmy zrobili ze sobą, za grę i motywację.
Chłopaku od Boba
- mam nadzieję, że zagramy.
Tenshi - bardzo miło się z Tobą rozmawia. Zapraszamy do nas, w góry i na granie.
I dziękuję za poczęstunek tortem, pyszny był. A jaki piękny, gratuluję odwagi pokrojenia go.
Tokis - tak, jak Jacek mówi: "to niemożliwe być takim w porządku gościem".
Olga - miło było znów zobaczyć, tylko znowu nie miałyśmy okazji zagrać, mam nadzieję, że uda nam się to nadrobić następnym razem.
KBB - dobra podróż. Bałam się, że się nas wystraszysz, ale okazało się, że jesteś tak samo nienormalny, jak my.
Świetny z Ciebie pasażer, nawet w bagażniku.
Gajda - świetna walka w grupie, jak udało mi się ugrać te dwie rundy w jednej walce, to się poczułam jakbym cały turniej wygrała.
"Ty się, Ruda, nie ciesz, bo ja tu jestem najpiękniejszy."
Zajcew, Bart - niesamowite
I żadnych królików rano za drzwiami nie było.
Aki - dzięki za grę przed turniejem.
Pozdrawiam wszystkich, których poznałam i tych, których już znałam, naprawdę - sami świetni z Was ludzie.
Jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam.
I specjalne podziekowania dla chłopaków z Limanowej, że mnie ze sobą zabrali oraz całusy dla Gordafka, że jest takim świetnym kierowcą.
PS Nie ma ktoś może przypadkiem saszetki cukru z Tawerny? Zbieram z różnych miejsc i tak się złożyło, że Jacek wsypał wszystko do kawy i nie wzięliśmy. Więc jakby ktoś miał przypadkiem, to chętnie przygarnę jako pamiątkę.