Autor Wątek: Tawerna CUP- OSTATECZNA EDYCJA 30.07.2011  (Przeczytany 132221 razy)

KBB

• Sr. Member
  • Raise your weapon
  • PSN ID: Woochi_PL
Odp: Tawerna CUP- OSTATECZNA EDYCJA 30.07.2011
« Odpowiedź #615 dnia: Sierpień 04, 2011, 00:17:24 »
@Nevan
W moim plecaku niestety go nie ma.

@Maga
Nie martw się, ja jestem facetem (chyba) i ludzie byli i są dla mnie równie mili, ale trzeba pamiętać, że bez starań sympatii ludzkiej nie da się poczuć, zatem na pewno się starasz, a jak nie Ty, to Twoja aura. ^^
fade em
need dat

HiKrush

• Hero Member
  • Bagiety już jado
  • PSN ID: HiKrush
  • Steam ID: HiKrush
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #616 dnia: Sierpień 04, 2011, 00:43:39 »
Strasznie dziękuję wszystkim za miłe słowa, normalnie urosłam od tego na trzy metry, albo i wyżej.
Szkoda, że Ty, a nie cycki :D
- To się nazywa obłęd.
- Wszystko się jakoś nazywa, wybierz sobie.

ZajmaN

• Learn to fly
  • Hero Member
  • *
  • Ukryty metal
    • KLIK
« Odpowiedź #617 dnia: Sierpień 04, 2011, 12:37:48 »
PS Nie ma ktoś może przypadkiem saszetki cukru z Tawerny? Zbieram z różnych miejsc i tak się złożyło, że Jacek wsypał wszystko do kawy i nie wzięliśmy. Więc jakby ktoś miał przypadkiem, to chętnie przygarnę jako pamiątkę.

Mogę dzisiaj wziąć z tawerny bo teraz tam codziennie wieczorem jestem (szef pojechał i bar jest nasz :D ). Jakoś tam komuś od was z ekipy mogę ja dać przy okazji wcg lub turnieju w łodzi.

ZajmaN

• Learn to fly
  • Hero Member
  • *
  • Ukryty metal
    • KLIK
« Odpowiedź #618 dnia: Sierpień 04, 2011, 14:02:12 »
Uwaga UWAGA !!!

Moja relacja pojawi się za jakiś czas, będzie to rozprawka o wszystkich tawernach. Na razie zbieram wszystkie potrzebne materiały. Dla tego aby zrobić wam smaka wklejam link do tematu trzeciej edycji tawerny na której pierwszy raz zagościł tekken. Już wtedy była napinka i hype mimo że takich słów się nie używało. Polecam się zagłębić w ten topick, ja się uśmiałem po pachy :D

http://www.psxextreme.info/topic/78599-mini-tur-w-tekkena/page__st__60

Przykładowy post rosnącego w siłę Tundry :

Wiecie co, ja tego nie pojmuję. Abstrahując, już od tego, że temat nie traktuje o tym czy Alik da radę Mattowi czy nie. Chciałem napisać, że jeden dobry występ nie może sprawiać, że teraz w każdym temacie na tym forum, będziemy gadać o Berlinie. Wczoraj jakimś cudem ograłem Mashtera i co teraz? Jestem w czołówce graczy? DI zrobi ze mną wywiad? Punisher ma rację, że nie ma się co tłumaczyć zmęczeniem czy czymś takim. Nikt nie umniejsza umiejętności Alika czy tam Matta. Po prostu, żeby mówić o kimś, że naprawdę potrafi ogrywać Bufory to trzeba trochę hmm czasu, paru turnieji itd. I nie rozumiem też zdziwienia, niektórych odnośnie zwycięstwa Gajdy, koleś świetnie i tyle. I skończcie już, z tym Berlinem, od tego jest inny temat...

Pamiętacie jazdę z Berlinem ? to była SPINA !
Dodatkowo wklejam nierealny, niesamowity, jedyny w swoim rodzaju, plakat trzeciej edycji :D

Przyjemnej lektury !

p.s. Cytat Nevana z drugiej edycji tekkena (tawerna IV)

Nie bardzo bo ja nie kupuję tego całego tekkena sześ kupa to jak dla mnie więc i płytki nie będę miał.

Ciekawe :D

p.s.2- Jeżeli ktoś ma zdjęcia, rozpiski pucharówke z pierwszych edycji (tych na sali obok) proszę o szybki kontakt!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2011, 14:27:57 wysłana przez ZajmaN »

AKI_WROC_PL

• Learn to fly
  • Hero Member
  • *
  • ..........
  • PSN ID: AKI_WROC_PL
« Odpowiedź #619 dnia: Sierpień 04, 2011, 18:43:23 »
Wymiatacze dalej wymiatają :) i to w T6.

Maga

• Full Member
    • Wybiórcza
    • Email
  • PSN ID: Magulec
« Odpowiedź #620 dnia: Sierpień 04, 2011, 19:26:12 »
Mogę dzisiaj wziąć z tawerny bo teraz tam codziennie wieczorem jestem (szef pojechał i bar jest nasz :D ). Jakoś tam komuś od was z ekipy mogę ja dać przy okazji wcg lub turnieju w łodzi.

Byłoby super. :) Dziękuję. :)
Bardzo słusznie, flamingi gryzą jak musztarda.

Nevan

• Global Moderator
  • Hero Member
  • The bells of good furtune are ringing for you.
    • Nevan YT
    • Email
« Odpowiedź #621 dnia: Sierpień 04, 2011, 19:41:15 »
Zajman - to było jak już miałem T6 i katowałem go na wszystkie możliwe sposoby :P To była taka podpucha :D

Tak, tak... Właśnie wysikałeś się pod huragan.

Nevan

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Nevan YT
    • Email
« Odpowiedź #622 dnia: Sierpień 04, 2011, 22:36:43 »
Portfel się znalazł!!!

KBB

• Sr. Member
  • Raise your weapon
  • PSN ID: Woochi_PL
« Odpowiedź #623 dnia: Sierpień 04, 2011, 22:38:29 »
Portfel się znalazł!!!

GZ, BRO!
fade em
need dat

Solo

• Administrator
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #624 dnia: Sierpień 04, 2011, 23:07:27 »

WE DID IT:D

Dae

• [Zachodniopomorskie]
  • Hero Member
  • *
  • BLAME!
    • DaeDraug na YouTube.com
    • Email
  • PSN ID: DaeDraugPL
« Odpowiedź #625 dnia: Sierpień 04, 2011, 23:08:38 »
Panowie, proszę o spokój...

Nevan

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Nevan YT
    • Email
« Odpowiedź #626 dnia: Sierpień 04, 2011, 23:13:44 »
Ten obrazek Solo miażdży! ;-)

@ Dae - Wszyscy się cieszą, że nie jestem stratny po tym weekendzie.

olgotka

• TLT
  • Full Member
  • *
  • PSN ID: olgotka
« Odpowiedź #627 dnia: Sierpień 05, 2011, 00:00:56 »
Dobra teraz ja. Męczę tego posta na raty, ale jak już jest mowa o zagubionych rzeczach to od razu trzeba napisać. Postaram się najkrócej jak mogę, choć mogłabym wywalić tutaj hiper esej o tym obfitym we wrażenia evencie.

Jeśli chodzi o mój występ turniejowy, to jestem mega niezadowolona - pierwszy raz w życiu człowiek hamuje się na before party, żeby być w formie na turnieju, a tu klops jak nigdy i wszystkie walki w grupie w dupę  :'(
Szybkie pożegnanie z zawodami -> szybkie przejście w melanż gdzie zawodnicy równie wymagający jak w tekkena. Mega impreza, mega klimat. Emocje sięgały zenitu, kibicowanie nakręcało hype a wspólne oglądanie kolejnych walk, mimo, że opóźniło zakończenie imprezy, uważam za świetne zagranie. Tu od razu przejdę do prywaty, co by zbędnie nie przedłużać.

Nevan - przede wszystkim wielkie DZIĘKI za nocleg i pieczę nade mną. To bardzo miłe, że czuwasz nad niewiastą, w niewygodnych dla niej sytuacjach. Czas spędzony z Tobą - bezcenne  :) No i jak zwykle spotykamy się w top 3... melanżu :D Podziwiam Cię za cierpliwość, naprawdę zajebista postawa wobec gości :) I gratsy za świetne walki turniejowe. Kibicować Ci to czysta przyjemność!  applaud

Panowie od niewygodnych sytuacji
- nie będę wymieniać kto. Ci co dostali reprymendy lub/i w łeb, wiedzą. Pić to trzeba umić. Jak się nie umi to polecam przestać, albo nauczyć się panować nad sobą. Ogarnijcie się, bez urazy.

Zajman - coś mało mi Cie było. Raptem jakieś 3 przemowy do ludu i myślisz, że tym zaspokoisz głód tłumu na Ukrytego Metala?  :P Dzięki za imprezę, jak zwykle było niepowtarzalnie, aż ciężko uwierzyć, że to już jest koniec...

Krystian - dzięki za pogaduchy, fotki i skrytkę na cenne rzeczy!

Oskar - nie zdążyliśmy rozegrać rewanżu, fuck! Ty to też jesteś dobry imprezowy rodzynek, mam nadzieję, że spotkamy się w końcu w Łodzi i zagramy tego MM, którym mnie straszysz :)

Pitrex - strasznie się cieszę, że mogłam poznać Cię lepiej, bo zawsze jakoś się mijaliśmy. Bardzo pozytywnie będę wspominać nasze rozmowy i przedturniejowe spary. Jesteś mega wymagającym przeciwnikiem, masz wiedzę, refleks, którego na imprezie ciężko się od kogoś spodziewać i świetne wyczucie przeciwnika. To były najlepsze spary jakie zagrałam podczas tego weekendu, dzięki  :)

Frizen, Maniek, Tokis - Gratulację! Frizen, Ty zwinny robaczku, ocalicielu telefonów ;) co "wygrywa fartem i nie ma czego się uczyć we Wrocławiu" :D Ciężko Cię zdeplasować, jesteś boski, więc nie dziw się, że Jezus jest zazdrosny. Lodzianie, duma mnie rozpiera, TLT pozamiatało, następnym razem bijecie się o pierwsze miejsce! Maniek, widzisz? Dobrze zachować zimną krew :) A swoją drogą jak bym zacytowała tutaj teraz co mi pisałeś w smsach w piątek, to by wszyscy się uśmiali  :D "Prawdziwy nerd nie zna granic!" :D

Big Boy
- nie mogę przestać się śmiać, myśląc o tych drzwiach w pociągu :D Jeśli chodzi o grę to ja się tam nie znam, ale zastanów się czy przypadkiem tego Bryana jednak lepiej nie czułeś niż czarnucha.

Tenshi - jeszcze raz wielkie dzięki za to co robisz dla polskiej sceny! Czekoladowy Yosh zjadł się szybciej niż się pojawił, na szczęście grafika zostanie na wieki :) Pierwszy raz nie dostałam Ciebie do grupy, a i tak nie wykorzystałam tej niewątpliwej dogodności i nie wyszłam, eh :/ Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się Ciebie dorwać na jakieś sparingi :)

Di - oddany obrońca tortu ;) Podziwiam wytrwałość i poświęcenie! Dobra walka z Devilem, ale chyba zabrakło Ci zimnej krwi (?)

Hejt - GÓWNOBOMBA, JAJA I CZOŁGI! :* Świetnie, że byłeś towarzysko, mimo przeciwności losu i faktu, że nie brałeś udziału w turnieju. Właśnie to jest piękne, że nie łączy nas tylko internet czy gra :)

Cambion - kurcze no lubię Cię po prostu i kupuję Twoje poczucie humoru  :)

... i reszta warszawiaków - dzięki za wspólną podróż. Gdyby mi ktoś powiedział 2 lata temu, że spędzę choćby godzinę w towarzystwie takiej nerdowni to bym się popukała w czoło ;P Teraz cieszę się, że poznaję takich ludzi :)

Kokolino - dzięki za support imprezy, melanżowicz z Ciebie ciężkiego kalibru, przekonuję się o tym za każdym razem!

Limanowa Team - pozytywne z was chłopaki i dziewczyny, musimy koniecznie się zgadać u nas na południu! Nie możemy sprawy tak zostawić. Gordaf, ja Cie bardzo przepraszam! To już się nie powtórzy. Czuję skruchę! A migałam się od sparów - faktycznie, ponieważ po rozegraniu grup zaginął mój pad :(

No i właśnie: czy ktoś z uczestników imprezy nie znalazł może czarnego dualshocka 3 razem z kablem? Pad był obwiązany fioletową kokardką a kabel mu towarzyszący oklejony złotą naklejką z moim nickiem.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - błagam o wiadomość, nie mam już żadnego pada... :(

Dalej...
K^ - Ciekawe pogaduchy nad ranem, to już ciężki klimat był hehe, no i Łukasz nie dał mi dokończyć mojej cudownej historii  :P

Solo - pozytywna dusza z Ciebie, nie wiem jak to się dzieje, że nigdy ze sobą nie zagraliśmy sparów, zawsze tylko spotykamy się przy kieliszku, trzeba to kiedyś nadrobić!

Bart, Zajcew - dobrana z Was para chłopaki! Zajcew, tym razem Cię zapamiętam, dzięki za poranne granie :) Bart, chciałabym poznać Twoją narzeczoną... Musi być pozytywnie popieprzona ;) No i może zdradziłaby nam wszystkim sekret twoich genitaliów.

Devil - owszem, jesteś mega talentem, ale tak jak Zajman napisał: poziom Twoich wypowiedzi jest rynsztokowy. Weź zmień dilera, bo Cię oszukuje.

Wszystkim pozostałym, o których zapomniałam dzięki za świetną imprezę i do zobaczenia na kolejnych. Zajebiści z Was ludzie  :)
Mam jeszcze trochę fotek, ale tym się zajmę na dniach, bo jeszcze muszę je uporządkować. Błagam ponownie o obczajenie betów, czy nie zawieruszył się gdzieś mój padzik, bo jest mi bez niego bardzo smutno  :(

Komandos

• Hero Member
    • Email
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #628 dnia: Sierpień 05, 2011, 13:34:54 »
Może ktoś zdjęcie drabinki DE wrzucić?

Know thy self, know thy enemy. A thousand battles, a thousand victories.

Solo

• Administrator
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #629 dnia: Sierpień 05, 2011, 13:52:58 »
Jest gdzies wczesniej.