Autor Wątek: Money Match MK - Wombat vs oskar  (Przeczytany 38500 razy)

Haro

• Full Member
  • Potter
    • GAME-TIME
  • PSN ID: HaroPotter
Odp: Money Match MK - Wombat vs oskar
« Odpowiedź #45 dnia: Lipiec 17, 2011, 16:16:05 »
Dziewczyny, spokojnie. Pierwszy raz spotykam się z takim czymś na tym forum i nie ukrywam, że mocno się zawiodłem. "Kto lepszy", "Zjem Cię na śniadanie", "Moja postać jest lepsza od Twojej", "Moje skarpetki śmierdzą bardziej od Twoich" - chill out! To są tylko gry, a gry mają nieść ze sobą przyjemność. Ktokolwiek nie wygra, liczy się fun. A tutaj rodzi się jakaś bezmyślna wojna. Jak dzieci...

W pokera też się niby dla przyjemności gra, a wchodzą pieniądze. Gwarantuję ci że każdy kto w tym uczestniczy wie co robi, więc nie musisz nas rozgrzeszać.
Raz - pokora. Dwa - luźny zwieracz. Trzy - szacunek. Zadnej z tych rzeczy nie masz, i zaczynasz atakować wszystkich, którzy zabiorą głos w temacie. Nikt nie wątpi w to, że jestes madafakabijacz w Mortala, że Twojemu Kungowi to wszyscy palce u stóp liżą i pałka każdemu stoi na myśl, jak rozgromisz wrocławską scenę Mortala. Tak obrosłeś w piórka, że nie zrozumiałeś nawet sensu tak prostego posta, jak mój. Koło frędzla mi lata czy gracie na kasę czy na cukierki - mi chodzi o zabawę, a Ty robisz z tego sens życia. Na dodatek wprowadzasz smród na forum. Tyle ode mnie. Niech wygra lepszy.

oskar

• Learn to fly
  • Full Member
  • *
    • Email
  • PSN ID: >_<
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
« Odpowiedź #46 dnia: Lipiec 17, 2011, 16:20:59 »
Womba jest polskim chałturnikem bez dorobku, ktory mocno chce i "mysli", ze  udowodni calemu swiatu jak dobry to nie  jest. ma czas, ma miejsce a czy ma mozliwosci, okaze sie. kazdy z was zaloze sie zna przypowiesci o krowie ktora mleka nie daje, o gosciu ktory sra wyzej niz dupe ma, o burku co szczeka i o wielu innych w podobnym temacie. ;)p

Wombat

• Sr. Member
  • Nice Boat
    • Email
« Odpowiedź #47 dnia: Lipiec 17, 2011, 16:32:44 »
Wombat nie porównuj mm o 100 zł do gry w pokera(chociaż niektórzy grają na zapałki).
Haro pewnie miał na myśli,że napinacie się, jakby gra się miała toczyć  o min. 1000 zł.
Btw jestem ciekaw wyniku tej potyczki,mam nadzieję że ktoś będzie nagrywał to starcie.

Ej ale serio KAŻDY WIE CO ROBI. Była masa czasu żeby to zrobić inaczej... i serio lepiej by było jakby NIKT się o tej grze nie dowiedział. Teraz dostaniecie streama albo nagranie i co? I tak scena ucierpi....

Nie rób z tego dramatu na nie wiadomo jaką skalę, w Tekkenie (do którego się już odwołałeś) takie akcje są na porządku dziennym. Chyba, że jest to Twój pierwszy mecz o kasę, wtedy ta cała tragikomiczna otoczka staje się bardziej zrozumiała.

Czemu miałbym robić dramat z meczu który wygram? Scena MK ssie, takie akcje jak NW vs Wrocław (tak, do tego to się sprowadza) ssą, ten shomatch ssie, ogólnie to jest syf bo cały mecz mógłby być bez takiego rozgłosu. Nie przedstawiaj mnie tutaj jak małej dziewczynki, duh.

@szostakfm

Żeby to współzawodnictwo było zdrowe... w sumie to trochę przedłużenie nagonki na Vola. Nic fajnego.

To podsumowuje wszystkie Twoje dotychczasowe elaboraty.

Stary wyzywasz najpierw kogoś na MM i robisz wielką spinę, potem prawisz, że mogłoby być bez rozgłosu. Pieprzysz trzy po trzy.

Tak, p****zę. Bo to ja w ogóle ten temat założyłem. Trololol.

[Edit] Użytkownik otrzymał warna za ten post.

Nevan
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 16:35:47 wysłana przez Nevan »

Wombat

• Sr. Member
  • Nice Boat
    • Email
« Odpowiedź #48 dnia: Lipiec 17, 2011, 16:39:39 »
"Pieprzysz trzy po trzy." - post Nevana

[Edit] Użytkownik otrzymał warna za ten post.

Nevan

Fascynujące. Mam sobie stąd iść?

Nevan

• Global Moderator
  • Hero Member
  • The bells of good furtune are ringing for you.
    • Nevan YT
    • Email
« Odpowiedź #49 dnia: Lipiec 17, 2011, 16:43:25 »
To warn, nie ban. Solo już pisał Ci jak odbierane są Twoje wypowiedzi. Widocznie uwaga admina forum to było za mało. Praktycznie każdy do tej pory usiłował Ci uzmysłowić niestosowność Twoich postów - niestety, bez rezultatu.

PS. Warn przedawnia się po 30 dniach, więc nie ma powodów do paniki.

Tak, tak... Właśnie wysikałeś się pod huragan.

Wombat

• Sr. Member
  • Nice Boat
    • Email
« Odpowiedź #50 dnia: Lipiec 17, 2011, 16:48:48 »
Nie Nevan, nie rozumiesz. Solo to uhm "mój ziomek" (nie chcę w to wnikać). Dajesz mi warna za dosłowny cytat z twojego posta. Tłumaczysz się z tego dalej jakbym ja coś źle zrobił. Nie widzisz gdzie tu leży dowcip?

oskar

• Learn to fly
  • Full Member
  • *
    • Email
  • PSN ID: >_<
« Odpowiedź #51 dnia: Lipiec 17, 2011, 16:58:45 »
Nie Nevan, nie rozumiesz. Solo to uhm "mój ziomek" (nie chcę w to wnikać). Dajesz mi warna za dosłowny cytat z twojego posta. Tłumaczysz się z tego dalej jakbym ja coś źle zrobił. Nie widzisz gdzie tu leży dowcip?

1.Dostales warna, trudno ale pisz na temat.
2. to ja zalozylem temat na wyrazna twoja prosbe.
3. czas dowCIPKOwania sie skonczyl

Tundra

• Sr. Member
« Odpowiedź #52 dnia: Lipiec 17, 2011, 16:59:21 »
Solo ja nie zadeklarowalem sie ostatecznie ze wezme Steve'a choc jest to mozliwe:D Z checia przyjde zobaczyc tego moneya:D

Furb

• [Warszawa]
  • Hero Member
  • *
  • Kept you waiting, huh?
    • Email
  • PSN ID: FurbPL
« Odpowiedź #53 dnia: Lipiec 17, 2011, 17:00:39 »
Sprobojcie przekonac gramitacje aby zrobili tur w niedziele ;x. Chcialbym pograc ze wszystkimi w MK, ale niestety priorytetem jest Tawerna ;x.

Co do MM to chetnie zagram FT5 z obydwoma zawodnikami. Oczywiscie nie na kase, bo tej nie mam ;x.

Di

• Administrator
  • Hero Member
  • Objection!
    • Email
« Odpowiedź #54 dnia: Lipiec 17, 2011, 17:04:54 »
Za każdym razem, gdy wchodzę do tego tematu, mimowolnie jego tytuł czytam jako "Monkey Match"... chyba oczy muszą mi odpocząć ;)

Nie stoję po żadnej ze stron i obu graczom życzę powodzenia.

Gargooletz

• Hero Member
  • Tworzę scenę
  • Gamertag: Gargooletz
  • PSN ID: Gargooletz
  • Steam ID: Gargooletz
« Odpowiedź #55 dnia: Lipiec 17, 2011, 17:10:02 »
Mnie też MK średnio jara, ale napinka jest dobra, to z chęcią zobaczę ten 'reality check' mecz.
Ja odbieram pozytywnie ten mm. Może rywalizacja powstawała w niezdrowej atmosferze, ale właśnie rywalizacji nasza scena potrzebuje.

@szostak - nie bez powodów ssf4 nazywane jest grą dla dżentelmenów ;)

Qjon

• Learn to fly
  • Hero Member
  • *
  • dac zarobic ptak expo
  • CFN: Qjonoko
  • PSN ID: QjonPL
  • Steam ID: Qjonoko
« Odpowiedź #56 dnia: Lipiec 17, 2011, 17:30:48 »
Sprobojcie przekonac gramitacje aby zrobili tur w niedziele ;x. Chcialbym pograc ze wszystkimi w MK, ale niestety priorytetem jest Tawerna ;x.
To jest właśnie Furb fajne, że w Liverpoolu będą zapewne grali na jednym stanowisku (nie wiem wiec, czy chłopaki w ogóle będą mieli szansę rozegrać tam tak długiego seta), a na Tawernie po skończeniu grup konsole będą się wręcz prosić o to, żeby grać na nich freeplaye czy to Tejka, czy Mortala + myślę, że graczy chętnych do sparów się znajdzie (na ostatniej Tawernie kto chciał, ten w Mortala później łupał i chyba wszyscy byli zadowoleni, choć ja w sumie pograłem z Gaawą za mało :x Teraz też nie popełnię tego błędu i zostanę na ewentualnym afterze ; D).

Dae

• Moderator
  • Hero Member
  • BLAME!
    • DaeDraug na YouTube.com
    • Email
  • PSN ID: DaeDraugPL
« Odpowiedź #57 dnia: Lipiec 17, 2011, 17:40:59 »
Damn... Niezła napinka - ale o to przecież chodzi. Niech wygra lepszy, FIGHT!  :hardknd:

Czekam z niecierpliwością na info o turniejach tzn. Tawernie i MK w Liverpoolu - gdyby udało się jakoś pogodzić te dwa eventy było by MEGA.

EDIT Jeśli jest tak jak piszesz Qjon, to wbijam na Tawernę, muszę z wami koniecznie pograć w MK offline :D :D
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 17:42:42 wysłana przez Dae »

Furb

• [Warszawa]
  • Hero Member
  • *
  • Kept you waiting, huh?
    • Email
  • PSN ID: FurbPL
« Odpowiedź #58 dnia: Lipiec 17, 2011, 17:53:30 »
Coz... rozwialiscie moje watpliwosci gdzie sie udac. Zycze wszystkim powodzenia w Liverpoolu.

OnizukaPM

• Sr. Member
  • PSN ID: OnizukaPM
« Odpowiedź #59 dnia: Lipiec 17, 2011, 21:24:40 »
Sie napinacie strasznie chlopaki ;]

Zrobcie streama, to se obejrze