Krótko:Jeśli Wombat wygra odradzam kolejnego flame na temat Netwars vs Backdash.
Onizuka jak juz tak wymieniasz, to czemu nie wymienisz flameu jaki generuje Nanika (hurtowy), lekki Apocka (na chacie podczas NW vs BD). Taka wlasnie wybiorczosc nonstop. Zreszta whatever; ).
Pawiany :P
Do-oh. Ok, schowam na tą chwilę swoją skromność i pokażę się od tej gorszej strony. Myślę że cię zjem 10-5 albo 10-6. Góra 6 bo może być do 0. W zasadzie mogę przyjmować side-bety że nie przekroczysz 50%. Myślę że straciłeś pieniądze zakładając ten wątek. Myślę że cały team z Wrocka ma się za bóg-wie-co podczas gdy jest najwyżej przeciętny. Myślę że top tier widzieliście na streamach z Team Spooky i nawet się do tego nie zblżacie. Z każdym od was mogę zagrać MM na luzie - ale plz, skończcie później z "najlepsze XYZ w Polsce" bo mi się nawet na dalekim podlasiu niedobrze robi jak to czytam. Bo o to tutaj chodzi - zadzieranie nosa. Pora żeby ktoś was sprowadził na ziemię.
Cytat: Solo w Lipiec 18, 2011, 19:08:50 Onizuka jak juz tak wymieniasz, to czemu nie wymienisz flameu jaki generuje Nanika (hurtowy), lekki Apocka (na chacie podczas NW vs BD). Taka wlasnie wybiorczosc nonstop. Zreszta whatever; ).nie interesuje mnie co oni tam trolluja, tylko chcialem zwrocic uwage na to co lezy mi na sercu!