Moja opinia to taka, jaką flaszę kupisz za tą kasę.
Cytat: Nevan w Lipiec 17, 2011, 06:20:27 Moja opinia to taka, jaką flaszę kupisz za tą kasę.Zero siedem Jacka Danielsa, względnie litr Ballantinesa w Biedronce po promocji, albo (wybór w sumie jedyny właściwy) 3x0,7l Złotej Lochy w Biedronce i ramkę mocnych. Nie ma źle.
Cytat: HiKrush w Lipiec 17, 2011, 10:18:03 Cytat: Nevan w Lipiec 17, 2011, 06:20:27 Moja opinia to taka, jaką flaszę kupisz za tą kasę.Zero siedem Jacka Danielsa, względnie litr Ballantinesa w Biedronce po promocji, albo (wybór w sumie jedyny właściwy) 3x0,7l Złotej Lochy w Biedronce i ramkę mocnych. Nie ma źle.Chcesz zostać moim krasnalem który będzie zarządzał skarbcem?
Cytat: Wombat w Lipiec 17, 2011, 11:14:19 Cytat: HiKrush w Lipiec 17, 2011, 10:18:03 Cytat: Nevan w Lipiec 17, 2011, 06:20:27 Moja opinia to taka, jaką flaszę kupisz za tą kasę.Zero siedem Jacka Danielsa, względnie litr Ballantinesa w Biedronce po promocji, albo (wybór w sumie jedyny właściwy) 3x0,7l Złotej Lochy w Biedronce i ramkę mocnych. Nie ma źle.Chcesz zostać moim krasnalem który będzie zarządzał skarbcem? Nie, bo bym jeszcze zdefraudował wygraną
HiKrush się nie nadaje na to stanowisko gdyż ciągle robiłby "lewe przelewy"
Jak to będze z tym 30 lipca? To będzie turniej w Tawernie czy w tym Liverpoolu? I w co? Bo kurde chce przyjechać, a jakiegokolwiek info brak.
Tak btw. Qjona, Frizena też moneymatchnę chętnie na tych samych zasadach.... więc kasa nie pójdzie od razu na alkohol. Macie ze mało skromności w tym wrocku...MEGA szacun dla Oskara że podjąl wałkę.