Cytat: Pitrex w Lipiec 23, 2011, 21:17:36 Cytat: PolishBastard w Lipiec 23, 2011, 20:18:40 No tam PRM i Pietrex juz sie gotowali i idac ludzka ideologia byl by to chain reaction. Zobaczymy jak bedzie...Jesli ludzie przyjma to neutralnie ze zrozumieniem to cool.Jak już to Pitrex kolego. to raz a dwa nie znasz mnie więc skąd możesz wiedzieć czy sie gotowałem czy nie :lol: ? po prostu był hajp i w jednym momencie zgasł i tyle. P.S.Cytat: Pitrex w Lipiec 22, 2011, 20:02:57 Cytat: prm w Lipiec 22, 2011, 19:59:55 10 stron spamu i dupa..No dokładnie ;] Taki był hajp przez pare dni i nagle pfffff i koniec hehehheeh.I gdzie ja się tu gotowałem o.O ?Dude, pietrex, czy pitrex, czy piotrex! st up, na c*** te komenty....czlowiek okreslil sie konktretnie. Przyzwoicie bylo powiedzec "okej, spoko to czekamy do..." to nie, produkacja sie zaczela. So thats why!. P. S Popatrz na Dae - to jest odpowiedz na poziomie, ktrora sie szanuje i podziela.
Cytat: PolishBastard w Lipiec 23, 2011, 20:18:40 No tam PRM i Pietrex juz sie gotowali i idac ludzka ideologia byl by to chain reaction. Zobaczymy jak bedzie...Jesli ludzie przyjma to neutralnie ze zrozumieniem to cool.Jak już to Pitrex kolego. to raz a dwa nie znasz mnie więc skąd możesz wiedzieć czy sie gotowałem czy nie :lol: ? po prostu był hajp i w jednym momencie zgasł i tyle. P.S.Cytat: Pitrex w Lipiec 22, 2011, 20:02:57 Cytat: prm w Lipiec 22, 2011, 19:59:55 10 stron spamu i dupa..No dokładnie ;] Taki był hajp przez pare dni i nagle pfffff i koniec hehehheeh.I gdzie ja się tu gotowałem o.O ?
No tam PRM i Pietrex juz sie gotowali i idac ludzka ideologia byl by to chain reaction. Zobaczymy jak bedzie...Jesli ludzie przyjma to neutralnie ze zrozumieniem to cool.
Cytat: prm w Lipiec 22, 2011, 19:59:55 10 stron spamu i dupa..No dokładnie ;] Taki był hajp przez pare dni i nagle pfffff i koniec hehehheeh.
10 stron spamu i dupa..
No k**wa, duzo lepiej niz kostjum z MK1 jak dla mnie. Jakos po prostu wizualnie lepiej to wyglada.
Cytat: PolishBastard w Lipiec 23, 2011, 22:47:01 Cytat: Pitrex w Lipiec 23, 2011, 21:17:36 Cytat: PolishBastard w Lipiec 23, 2011, 20:18:40 No tam PRM i Pietrex juz sie gotowali i idac ludzka ideologia byl by to chain reaction. Zobaczymy jak bedzie...Jesli ludzie przyjma to neutralnie ze zrozumieniem to cool.Jak już to Pitrex kolego. to raz a dwa nie znasz mnie więc skąd możesz wiedzieć czy sie gotowałem czy nie :lol: ? po prostu był hajp i w jednym momencie zgasł i tyle. P.S.Cytat: Pitrex w Lipiec 22, 2011, 20:02:57 Cytat: prm w Lipiec 22, 2011, 19:59:55 10 stron spamu i dupa..No dokładnie ;] Taki był hajp przez pare dni i nagle pfffff i koniec hehehheeh.I gdzie ja się tu gotowałem o.O ?Dude, pietrex, czy pitrex, czy piotrex! st up, na c*** te komenty....czlowiek okreslil sie konktretnie. Przyzwoicie bylo powiedzec "okej, spoko to czekamy do..." to nie, produkacja sie zaczela. So thats why!. P. S Popatrz na Dae - to jest odpowiedz na poziomie, ktrora sie szanuje i podziela.Zamknij mordę,kim ty ku.rwa jestes zeby pieprzyć mi że mam się zamknąć i na dodatek żebyś kpił sobie i przestawiał moją xywe.z resztą z kim ja rozmawiam i po co się produkuje.Cytat: PolishBastard w Lipiec 23, 2011, 14:35:26 No k**wa, duzo lepiej niz kostjum z MK1 jak dla mnie. Jakos po prostu wizualnie lepiej to wyglada.Pozdro & Poćwicz a jak już to zrobisz to wróć się do podstawówki nobie.
W takim razie ja Cię zapraszam na spara w Tekkena 3,ttt,4,5,dr,6br albo strita. W MK9 gram 4 fun.
Cytat: Pitrex w Lipiec 23, 2011, 23:31:51 W takim razie ja Cię zapraszam na spara w Tekkena 3,ttt,4,5,dr,6br albo strita. W MK9 gram 4 fun.Po za faktem, ze to temat o Mortal KOmbat to z przyjemnoscia zagram z toba w Tekken 3/T ewentualnie SF 2, SF2T, SFA2, SFA3, SSF4 (aczkolwiek w to ostatnie nie uwazam sie za playera)Zapraszam na GG i dogadamy szczegoly i zalozymy oficialny temat na BD!