mr Wombat, o czym ty do mnie piszesz? grasz sobie 1-2 miesiace w mortala i jestes super prosem w kregu 15 osob, W MK w USa gra cale 200 osob. W street fightera 10.000. Nie widzialem, aby gracze od SF, soulc calibura, guilty gear, street fightera opowiadaly bajki o swojej godlikewosci. Pokaz mi posto, to porozmawiamy, jak takowych nie ma to zamilcz. Poki co to gracze MK, ktorzy ledwo ogarniaja nagle kreuja sie na bossow figherowych. A przestan mi pieprzyc, ze w tekkena czy sc zagralbys slabo bo nie grasz. zagralbys slabo bo nie ogarniasz i moge sie z toba przy swiadkach zalozyc ze po pol roku grania w tekkena czy inna wymagajaca gre bys dalej byl lama. nawiazales do starcrafta. i bardzo dobrze! tekken czy street fighter to taki starcraft. MK to taki asphalt na WCG. Rozumiesz porownanie? Akurat jestes swiezy kontem (nie xywa) i zamierzalem sobie wlasnie popisac w swoich dziale, na glownej stronie pojawil sie topic z wieloma postami to zaczalem czytac.
Powtorze ci jeszcze raz: kreujesz sie na boga w gre, w ktora gra 15 osob, w gre ktora skoro jestes bogiem, mozna bylo sie nauczyc byc prosem w 1-2 miesiace. hahah, w tibie trzeba wiecej. w SF GG czy T po roku nie ogarniasz wiekszosci. Taka jest roznica miedzy systemami tych gier.
@Gargooletz ale ja to dobrze rozumiem. tylko nagle gracze MK uwazaja sie za bogow fighterowych, a prawda jest taka, ze MK to NAJPROSTSZA gra fighterowa jaka chyba istnieje. Niektorzy zagrali w nia pewnie pierwszy raz w zyciu w MK9 i sa "topami". i tak sobie czytam i czytam wypowiedzi znawcow, ktorzy 2 miesiace temu jeszcze zasuwali pewnie w tibii, jacy to oni sa fajni i pro. pomijam, jaka duza jest scena MK, 15 osob wow! to mieszcze sie w top16 polski
. To tak jakby gracz w asphalt 3D pouczal graczy w gran turismo czy jakims nawet symulatorze jak maja jezdzic na trasie.
niech sobie graja, robie turjeje w swoim wiadku, ale na boga, niech nie tworza atmosfery wielkich prosow, bo sa zwyklymi lamami, ktore ciut bardziej skomplikowana gre fighterowa nie ogarniaja w ogole. wiec kreuja sie na bossow w najprostsza.