Grać w grę 10 lat i po kulce mileny robić d+2 (jak to sam się przyznał bo jego walk nie widziałem) dla mnie jest co najmniej śmieszne. No i jeszcze gadanie odnośnie bijatyki o APM i ratio...
Yhh, no i nerwy mi już trochę puściły.
To znajdź coś lepszego, za więcej niż 20% dmg. Bo mnie śmieszy, jak człowiek, który nie zna gry się wypowiada, odnosząc skilla z innych bijatyk. Walki nie widział, na turnieju nie był, ale pr0 kozak... ;/
Po kulce Mileny nie ma lepszego follow up niż upercut, bo zadaje 13%, a ŻADNE kombo Mileny nie zadaje więcej niż 13%, nie mówiąc już o skalowaniu dmg w kombach, do tego tylko żadne kombo z move list nie ma follow upa u Mileny (poza jednym co daje +4%dmg i jest żałośnie warunkowe).
Więc, każdy ogarnięty gracz w MK zrobi właśnie tak jak ja - ale dla Ciebie jak nie ma 124784271942891 hits kombo to najwidoczniej noob.
Jak taki kozak jesteś to pokaż mi kombo Mileną (bez x-raya, x-raye w kombie są chujowe bo mają skalowany dmg i szkoda zjadać sobie pasek). Ale nie na graczu-warzywie, albo na practice - tylko jak Ci zajebiście wychodzą every time w grze z dobrym playerem.
Dzisiaj spotkałem się z Oskarem i Qjonem i rozkminialiśmy juggle Meleeną. Dokręciliśmy jedną rzecz z 20 do 27% dmg i nic ponad to. I oni sami nie znaleźli nic lepszego po kulce niż upercut. Ale Ty jesteś największy pros i wiesz najlepiej, że to jest śmieszne, jak ktoś gra upercut po kulce...
MK =/= inne nawalanki. Deal with it!