@ Vol
Raz, że nigdzie nie napisałem, że ja jestem prosem w MK, ale Ty pisząc, że grasz 10 lat w tę grę i wygrywając ten turniej znaczy, że powinieneś nim być.
Teraz o co mi się rozchodzi.
O Twoje podejście do "Tekkenowców" i tak ja napisał Dae używanie tego słowa jako inwektywu czyli obrazy. Nigdy nie mówiłem, że każdy musi sadzać zajebiste akcje aby wygrywać, pokazałeś to z resztą Ty sam na tym pseudo turnieju. Chodzi mi o Twoją ignorancję apropo uczenia się juggli i pisanie, że potrzebne są one tylko w Tekkenie.
Nie pisałem również nigdy, że trzeba sadzać od razu max dmg, ale naprawdę chociażby takie coś: kulka, u+4, dash, 4,2, f,f+3 kroi 24% i jest naprawdę łatwe w wykonaniu (no nie tak łatwe jak kulka, d+2 za 15% dmg), tym bardzie skoro rozegraliście z bratem tyle walk przed tym turniejem (ja rozegrałem ich może z 5).
Nie miałem również zamiaru w jakiś sposób Cię urazić tym co napisałem.
I proszę też nie pisz mi tu o swoich 150 APM'ach w SC skoro w przeciętnej walce w Tekkenie przeciętny gracz w ciągu minuty wyciśnie ich ze 300 na lajcie (licząc cały movement i ciosy).
Aha no i pisanie w bijatykach o ratio sadzania czegoś też jest nie na miejscu, bo albo coś umiesz i sadzasz to 10/10 (ewentualnie 9/10), albo uczysz się czegoś innego co będziesz robił właśnie z taką skutecznością
Pozdro i powodzenia u Angoli!