Obecnie ułożyłem sobie 3 teamy :
1)Main - bez zmian- Wesker, Doom, Dormammu- to będzie mój main team przez całą erę Mvc3, chyba że przy okazji jakiś paczów lub reedycji
mocno zmienią te postacie.
2) Usa favourite - Magneto, Sentinel, Akuma - wróciłem do magneto i gra mi się nim kapitalnie, dodatkowo dobrze mi idzie robotem no a akuma to wiadomo, jest topem jak sk**wysyn i nim zrobić kombak to żadna sztuka (standing overhead FTW ;p ). Czasami zamiast Magneto daje storm.
3) Drużyna kapitana - Capitan America, Deadpool, Doom- miało być avengers a ostatecznie najlepiej mi się gra kapitanem (ze wszystkich AVengersów), gość jest bardzo zbalansowaną i ciekawą postacią , jego backflip z asystą dooma jest równie niebezpieczny co teleporty weskera. Deadpoolem mi idzie najsłabiej. Z ciekawostek : Capitański hyper stars and stripe przebija bionic arm, dziękuję dobranoc
Dodatkowo randomowo do każdej z tych drużyn co jakiś czas biorę Wolverina, berserker slash i do przodu ;] Jak macie jakieś rady i/lub uwagi, ciekawe setupy itp. piszcie śmiało, szczególnie przydadzą się tipy do drugiego teamu (i samego Magneto ) oraz do Deadpoola.