Dobra szybkie pytania dotycza postaci: Brayana, Steve, Lawa, Larsa
1. Czy te postacie sa porownywalne w walce ofensywnej i defensywnej ?
2. Ktory z nich jest najbardziej skilowy? (sadze ze Steve , lecz chcialbym poznac wasze zdanie ) ?
3.Czy gra brayanem opiera sie w glownej mierze na tauncie ?
4.Czy Lars mozna grac ofensywnie czy raczej jest to postac defensywna ?
I z innej beczki:
1. Czy ktos wie o jakims DLC lub patchu do tekkena ktory ma wyjsc ? (nowe plansze stroje itp. itd. )
1. Wszystkie są zasadniczo topami, więc nie można wybrać źle. Z wymienionych przez ciebie postaci najbardziej ofensywną
wg. mnie jest law. Defensywną nie mam pojęcia, ciężko ocenić - steve jest bardzo bezpieczny i ma solidny keep out, ale law cieniasem w tej kategorii nie jest ze swoim uber CH4 i df2. Larsa nie znam na tyle aby się wypowiadać, Bryan w ofensywie imho nie zamiata - jest postacią reakcyjną i setupową (oki pod ścianą itp), wymaga imho cierpliwej gry.
2. Skillowy zdecydowanie bez dwóch zdań Bryan, nie ma chyba o czym dyskutować. Powiedziałbym nawet, że gra na pro poziomie powiedzmy, wymaga chyba najlepszego timingu w grze.. Taunt cancele po zmianach w stosunku do piątki są naprawdę ciężkie i nawet knee nie ma super wysokiej skuteczności tutaj a to już coś znaczy.
3. Nie, aczkolwiek gra Bryanem bez taunta albo niska skuteczność w jego aplikowaniu bardzo spłyca grę ta postacią, Bryan jest uznawany za topa m.in. ze względu na potencjał gry tauntem. Bez taunta tracimy setupy pod ścianą, reset juggla itp.
4. Tu ci nie będę w stanie pomóc, może frizen albo ktoś
Ze swoich marginalnie rzadkich walk z larsem wydaje mi się postacią zbalansowaną jeśli chodzi o styl gry.