Velu weź głęboki oddech policz do dziesięciu i weź głęboki oddech ; D.
Dla Tekkenowych noobów gajda janił na u/f+3 na pałe ale dla osób które rozegrały tysiące walk na dobrych Hwoarangów to były hopy robione między markowaniami,przejsciami do LFS i innychpierdół i przede wszystkim były stosowane bo starscreem ich nie karał prawie wcale na wybitki a gra się tak jak przeciwnik pozwala a że onpozwalał to Gajda kożystał.
Jako że to ja napisałem o tym uf+3 na paukę to uznam że to do mnie, a co mi tam;].
No więc. Polecam ci Velu obejrzenie jeszcze raz tej walki, wtedy zobaczysz czy uf+3 nie było zazwyczaj karane wybitką (podpowiem ci że było bardzo często karane wybitką), i polecam przyglądnięcie się w których momentach było uf+3. Podpowiem ci że było oczywiście robione na horangowe poki ale ze dwa, trzy razy było zrobione w sytuacjach w których istniało jakieś 5% szansy że cios trafi, czyli poza zasięgiem i wtedy gdy przeciwnik stał ciągle w defensywie czekając na ruch Gajdy.
I to o to mi głównie chodziło, a że lubię sobie ironizować i popadać w przesadę żartując to i napisałem że robił na paukę.
Najlepsze jest to, że wygląda na to iż mimo tego że tam byłeś i mogłeś z nim pogadać po walce to mniej zrozumiałeś z tej walki niż ci się wydaje:D. Ja uznałem że skoro Gajda tak zagrał w tych niektórych momentach tej walki to jest albo sprawa nerwów, albo sprawa fikuśnej taktyki która nie jest niczym nieznanym czy odkrywczym a która polega na graniu na nooba po to żeby mieć czas na poznanie przeciwnika jednocześnie dając mu do zrozumienia że gra z kimś o wiele słabszym, by później wyprowadzić go z błędu jednocześnie znając już część jego gry.
I jak widać Gajda to potwierdza pisząc
więc grając z nim dałem mu do zrozumienia, że jestem noob'em, przez co zbiłem go z tropu i przestał uważać w trakcie gry.
I wszyscy po tym poście Gajdy powinni być zadowoleni, wszystko było wyjaśnione, wszyscy powinni być happy. No ale tak nie było. Za to były niepotrzebne posty które niby mają coś wyjaśniać z tego co zostało już wyjaśnione, a tak naprawdę mogą one tylko wprowadzić w błąd:P.
I tekken to nie fizyka kwantowa i nie czarne dziury, tu nie ma czego nie rozumieć, więc nie ma co przesadzać z tym ?aaa tekken jest wiedza tajemna mało kto ją rozumie, tylko top playerzy wiedzą ocb?, jeżeli ktoś tak to widzi i ma z tym problemy to przykro mi bardzo, ja bynajmniej nie mam : D.