Dadrot, tutaj nie chodzi o wzajemną adoracje, tylko o obrażanie ludzi dookoła bez powodu.
Spike, ogarnij się. Nie ma to jak przypierdolić się do kogoś o to, że ogląda Naruto, albo o to że gra w grę która ci się nie podoba, bo nie byłbyś w stanie jej ogarnąć. Jak już naprawde nie wiesz do czego się przyczepić, to chociaż nie dawaj tego wszystkim do zrozumienia. Tak samo śmieszne jest jechanie po graczach, którzy na turnieju przejechaliby się po tobie jak walec (nie, nie mówie o sobie, przynajmniej jeśli chodzi o T6), mimo że nie poświęcają życia na wyjazdy do Korei i dostawanie tam po dupie.
Wiem że to była czysta prowokacja i powinienem tylko spojrzeć na to z politowaniem, ale taki już jestem że nie potrafie. Chętnie przy najbliższej okazji zagrałbym z tobą MM w DR'a do 10 wygranych, o ile będziesz chciał.
Aha, i naprawdę nie mam pojęcia co miałeś na myśli mówiąc, że musiałem być zdesperowany wybierając "Ruffusa". Miło by było gdybyś wyjaśnił mi to na PM, żeby tu już nie robić offtopu.
Co do tematu - ten ranking postaci ze względu na learning curve to fajna opcja, ale nie wiem czemu miałoby to zastąpić dyskusje na temat tier listy, przecież to dwie zupełnie różne rzeczy ;]