Lol, niezła sprawa to combo. :d No ale 3 meters + high execution + zapewne corner specific i character specific = no big deal.
że nie grywalna jest online
Gra ma najlepszy kod sieciowy ze wszystkich bijatyk capcomu.
endllesy ok fajne są ale ile można grać z 3ma osobami, dla mnie bezcelowe.
No sorry, ja naprawdę rzadko gram ranked matche w tej grze, właściwie wyszukuje tylko jak już kompletnie nie mam z kim w cokolwiek pograć, ale i tak udało mi się już zebrać do friend listy solidną liczbę osób, z którymi można w to konkretnie pograć (głównie z Niemiec i UK + ofkors część osób które już wcześniej miałem w znajomych za sprawą sf4/marvela).
Jak komuś gra nie pasuje, nie podoba się czy jest dla niego/niej nudna to pisze że gra jest słaba i c**j, już się tego nie zmieni. Tobie gra może się podobać - ale tu nie ma miejsca na jakieś argumenty bo obie strony mają rację - piszecie o swoich odczuciach.
Argumenty tu na nic - no bo, załóżmy że wytłumaczysz hejterowi czemu gra Ci się podoba, i co? Powie "aaaa, sorry pomyliłem się, gra mi się jednak podoba"?
To co mówisz ma sens w przypadku, kiedy ludzie wymieniają się opiniami, ale nie kiedy ktoś usilnie próbuje przekonać innych, że gra jest obiektywnie słaba, nie podając przy tym żadnych sensownych argumentów. Gra w chwili obecnej jest niewątpliwie gorsza od sf4 (a warto pamiętać, że sf4 ma już za sobą cztery wersje + ponad 3 lata rozpracowywania), nawet pomimo faktów że kilka elementów ma lepszych, ale jest i tak lepsza od marvela 3 i setek innych fajterów, jakie powstały w dziejach.
No i taki mały bonus - Haj lewa' krosTeken gejmplej:
http://www.youtube.com/watch?v=kpIlOkiNL7Y
jabjabjabjabjab
Lol @ this Kazuya. Backdash, reversal, alpha counter, learn how to play the fucking game. Jedyne co ten filmik robi dobrze to pokazuje, że assist-gemy też nie są bez wad i mogą zostać exposed.