ja chcialem sie napiac najbardziej ,w tym najlepszym temacie na tym forum.
pojade do koreii ,bo sa takie perspektywy moze nawet i na 6 miesiecy i juzeliaki wszystkie turnieje beda moje,wiec prosze wziac to pod gleboka rozwage.ewentualnie zawczasu prosze pomyslec i dac mi juz troche tych punkcikow;p
druga kwestja.a propos zuuma,prosze dodac go niezwlocznie do listy najgorszych graczy na podworku(w trakcie walki musialem mu mowic co ma robic np.na scianie ,jego postacia i klasyczne 60 zerko pyklo).zuumowka to fajny koles ,ale gracz niezwykle kiepskiej masci...
trzecia kwestia to ten koles od podobnych gustow frizena,bo on na jakims turnieju zbil gajde chyba 3:1,kurde;/ moze byc mocny ,ale nie wiem na bank ,bo z nim nie gralem(frizen chyba bedzie;p).
widzisz uwazam ,ze gajda jest naprawde dobry,ale jak chyba cala obecna scena nie jest to nikt z kim nie mozna wygrac,a i on sam miewa lepsze i gorsze dni.
co do godhanda to napisze,ze naprawde dobry zawodnik,ktory jakos nie gra w texa dla turniejow.
ja tez o tobie wczesniej nie slyszalem...jaki z tego moral??
komandos mi powiedzial,ze jestes dobry,moze faktycznie,mam nadzieje,ale napewno nie jest postawa godna rangi zawodnika na ktora chyba troche pozujesz.
czwarta kwestja.nieladnie velur,zakladac,ze olgotka zrobi wieksze postepy bo "szpila" z tokisem w lodzi,my tu tez troche gramy i moze kiedys sie przekonamy czy ta lodz jest faktycznie taka mocna teamowo;p
calkiem randomowe pytanie:co jak ON czysto hipotetychnie,przeprowadzilby sie??
chcialem jeszcze powiedziec,ze trzymam kciuki za zajmana i frizena w kontekscie przyszlej tabeli,napewno sie przyda .rywalizacja bedzie bardziej zaciekla,a i nagrody moglyby stac sie tylko jednym z dwoch powodow do podrozy.