Bruce-Spike,Olgotka,Komandos
Wczoraj jak patrzyłem to Olgotka była za mną. Mam rozumieć, że przez noc zrobiła się lepsza? Nie żeby mnie ta śmieszna lista interesowała, po prostu ciekawi mnie skąd ta zmiana miejsc nagła
Hmmm tak, trzeba się wytłumaczyć....
Owej nocy doszło do ostrej wymiany mojego zdania z Olgą....
Olgotka twierdziła że nie zasługuje na miejsce w rankingu a prawda jest taka że ja wiedziałem że jesli ją wpisze przed ciebie(Komandos) to napewno będzie się czepiać więc dla świętego spokoju podałem ją za tobą .....
No ale się i tak czepiała i poprosiła mnie abym napisał listę według tego co naprawdę uważam no to się wku**em i napisałem co uważam i powiem wam że ona nie była zadowolona jak to zobaczyła:P
Hmm prawda taka że Olgotka gra więcej z TLT niż z innymi osobami i po zabrzu grała w łodzi chyba z tydzień(jak nie dłużej) ....
Wiem z własnego doswiadczenia że postępy się robi największe jak się gra z lepszymi od siebie i ona dużo z takimi ma okazje grać....
Moim zdaniem od zabrza podciągneła się na tyle że nawet jesli komandos zrobił jakiś umiarkowany postęp to i tak stawiałbym na to że ona go wyprzedziła, wkońcu człowiek najszybciej się uczy od lepszych....
Komandos, nie obrażaj się, uważam że grasz naprawdę spoko i dlatego na tej liście się znalazłeś, możliwe że się mylę , poprostu uważam że żaden online nie zastąpi turniei,sparów i grania z lepszymi od siebie a ona cały czas gra i dobrze wykorzystuje rady innych:)
Gdybyś ty grał naprzykład tyle z Tokisem co ona to pewnie byś był jeszcze lepszy
Choć mogę się mylić i może ty jeszcze bardziej się podciągnołeś
To piszemy każdego??