Yoyo.
Impreza byla megawypas!
Pierwszy raz jednak bylo tyle osob, zeby mozna bylo czuc sie lekko nieswojo (pierwszy raz odkad sie wkrecilem w cala scene bijatyk mialem akcje pt. "ej, jaka ty masz xywe?..."
), niemniej kilka starych dobrych mord dawalo rade wprowadzac wypasiony klimat.
Kilka slow do poszczegolnych osob:
Cieslak - wypas bursa, najlepsza chyba ze wszystkich dotychczasowych. Nie bylo jej slabych stron
Gratulacje ze udalo ci sie na FARCIE takie cos zorganizowac (
). I tak cie pokonalem w turnieju GG, wiec twoje zwyciestwo sie nie liczy
A tak na serio to ja wiem ze wymiatasz w GG, ale nie ma co... z czasem jestem coraz bliżej
Wieczorny "california beach boy" Cieslak po prostu cudowny.... Oddawaj moją czapkę złodzieju!!! :p
PiT - "Muscular Voycheh"... i wszystko jasne
Predzej bogacz przejdzie przez ucho igielne, nim zobaczymy PiTa trzezwego na jakims zlocie
Ziom, ty to jestes must be ma zlotach i zawsze jest wesolo pograc pospiewac pozartowac i w ogole AAAAAA!
Liber - Fajnie ze wpadles Dobra Ino naprawde, gdyby ci stick dobrze dzialal to by nie bylo tak latwo
Baaaardzo mnie cieszy ze tyle trenowales, szkoda ze na LCDku :/. Nastepnym razem miejsmy nadzieje nowy guilty gear na next geny bedzie LCDka wymagal, wiec problemow miec nie bedziesz
Gamer - kombosy to ja umiem, nawet poke'i, resety i wszelkie akcje bryanem, ktorym gram od tekkena 3
Moj problem polega na tym CO MAM robic jak juz jestem na ziemi?
??.... nieogarniam zupelnie jak ktos agresywny na mnie napiera jak mam wstawac. Do tego grajac w tekkena po 5 walk na zlot... troche slabo mam szanse na rozwoj. Kurde bardzo lubie ta gre, ale moje srodowisko nie
jak mnie ktos nauczy defensywy w tekkena to bede bestią!
Koji - SHIIIIIIIAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ziom od rockbanda - Bodajze Kamil?... Nie pamietam stary jak masz na imie, ale chwaaalaaa ci za to ze przyniosles ten zestaw. Gralo sie PRzecudownie zarowno na perkusji jak i wokalu. Dobrze wymiatales perkusje, jakbym mial tego sprzeta tez bym sie w to bawil duzo. mam nadzieje ze bedziesz tez na nastepnych zlotach i jeszcze troche przyrockujemy!
Lucas / Olek - Ouuu Jeeeaaaa to był dobry zlot z wami chlopaki (do kupy z kolega powyżej
) Master of puppets, through the fire and FLAMES I Master Exploder po prostu wchodzi juz w skład klasyki na rockbanda, ktore zawsze beda grane
Do nastepnego!
Raju - i tak tu nie wchodzisz...
Kosmo - Z toba tez dobre rockbandy si gralo i ogolnie good times
Wrzuc filmiki z finalow GG na youtube'a. Filmiki nagrywane w pokoju juz jednak rozsylaj bardziej prywatnie
Slide i kris - Chopaki zajebiscie ze byliscie. to wy utworzyliscie dla mnie jakies 40% calego tego zlotu
Ze slidem to robilismy wszystko po prostu i ciagle mielismy ochote grac w to samo.. to SSF4, to RockBand, to Pokoj
:D:D, to GGXXAC (next genowy gg ttooo bedzie tooo). Po prostu na wypasie
. Kris - wczesniej praktycznie nigdy sie ze soba nie widzielismy... wiedzialem ze jestes gdzies tam obecny i jestes bratem slide'a, ale jestes megadobry ziom
mam nadzieje ze jeszcze sie bedziemy widzieli na tego typu zlotach.
Ukyo - Szkoda ze pojechales rano drugiego dnia, bo impreza dopiero wtedy sie rozkrecila
Musimy jeszcze pograc w BlazBlue, bo tager i jego zachwianie rzeczywistosci trzeba po prostu rozkminic i wtedy bede cie lal
Ogolnie spoko ze byles.
Hamtaro - w ogole jakos tak byles ciagle w zupelnie innych miejscach niz ja... Zupelnie mi umknales na tym zlocie, nie liczac gry w kosza... no i wywiadu video na schodach
Crono - fajnie bylo wreszcie spotkac osobe, ktora poznalo sie jako jedna z pierwszych dobre 7... 8...?... lat temu... Malo pogralismy w sumie, troszke tylko w SSF4 (grasz w to tak samo jak w SFA3
) i w tego GG... Mam nadzieje ze wkrecisz sie w Guilty Geara, ktory wyjdzie na next geny, bo ta gra bedzie lepsza niz SSF4!!! Do zobaczyska na nastepnym!
Costam mialem jeszcze napisac, ale nie pametam co i do kogo
jeszcze sie pewnie odezwe do kogos.