Ostatni (chyba) napisze swoje wrazenia po odbytej Bursie. Jak zawsze bylo mega fajnie, wszystko dopisalo i bylo tak, jak trzeba. A teraz mala prywata.
Ciesli - jak zawsze Ty na pierwszym miejscu, bo to wlasnie Tobie udaje sie nas wszystkich tak ladnie zebrac i sciagnac w jedno miejsce. Dzieki bardzo za to, ze znowu chcialo Ci sie organizowac takie spotkanie. Z kazda kolejna Bursa przechodzisz samego siebie. Do zobaczenia w wawie we wrzesniu : ) (acz nie obiecuje, ze bede grac w sf4 jeszcze)
GKS - oj gjettunio i co ja mam tu napisac ; ) Ze mega sie wysmialem z Toba jak zawsze? Ze grasz coraz lepiej? Ze lada chwila nie bede mogl z Toba wygrac? Ze odwieczny matchup Ken vs Raju konczy sie krojeniem cebuli dla losera? No, to chyba to. A i dzieki za jogurt. Nastepnym razem tez nie zapomnij mi go kupic do pociagu ; )
Kaczilla - swietny Honda, ale nadal uwazam, ze stac Cie na wiele wiele wiecej. Super jest to, ze robisz mega postepy z dnia na dzien.
Taster - WTF? No WTF sie z Toba dzialo? Dlaczego tak slabo grales, no? : | Rozumiem, ze uczysz sie sticka, ale to raczej bylo cos innego. Nie chcialo Ci sie w ogole. Ogarnij sie!
Apoloniusz - tak, jak wyzej. Stary, grales totalnie beznadziejnie. Jako Ciebie (+ Snejka) balem sie najbardziej w calym evencie i modlilem sie, zebysmy sie nie spotkali na predko. A gdy sie juz spotkalismy to kurde co to mialo byc? Nawet sie nie zmeczylem z tym boxerem! Apo miales naprawde kiepskie dni, bo normalnie grasz oblednie i zawsze sprawiasz mi mega problem. Wybacz za te slowa krytyki, ale naprawde stac Cie na WIELE wiecej. Jestes jednym z najlepszych graczy w Polsce i bardzo mnie zawiodles ; ) (ale i tak Cie bardzo lubie
)
Snejk - : ) Grasz rewelacyjnie. Naprawde mega progres. W tej chwili chyba jestes moim najwiekszym rivalem : ) Super manual. Koniecznie musimy wiecej grac viper vs viper, bo to czysty fun : ) Ale tylko offline.
Faz - Rose to szmaciura jest : ) Superowo nia grasz i na pewno jestes w tej chwili jednym z najlepszych graczy w Polsce, dzieki temu, ze postawiles na dobra postac. Fajnie, ze tak szybko sie uczysz i wyciagasz wnioski z walk.
Slide - porzadny Sim, ale szybko mozna Cie "zlamac". Wystarczy przycisnac Cie i kompletnie sie blokujesz (tak samo, jak ja). Mysle, ze jestes w stanie bardzo szybko nadgonic swoje slabosci i pokazac tak naprawde na co Cie stac.
Hamcio - bardzo przyjemny Fei i Abel. Bardzo lubie z Toba rozmawiac i uwazam, ze jestes mega sympatycznym gosciem. Pocwicz troche linki Feiem i bedzie git ; )
Zyleta - gratuluje wygranej. Zdecydowanie zasluzonej. Zrewanzowales sie za ESWC : ) Mam nadzieje, ze bedziemy mieli okazje pograc offline. Moze wpadniesz kiedys do wawy na weekend? Serdecznie zapraszam.
Kris - bardzo sie ciesze, ze w koncu sie poznalismy osobiscie. Potrenuj troche te Juri i nie spamuj Dive kickow, bo maja duza strate i bedzie git : ) Fajnie, ze interesujesz sie scena ponad tym, co wszyscy. Fajnie, ze angazujesz sie w inne rzeczy zwiazane z nia.
Griever - firana dawala rade : ))))) Fajnie, ze Cie poznalem. Zawsze lubilem poznawac nowych ludzi, szczegolnie, jezeli laczy mnie z nimi wspolna pasja : ) Mam nadzieje, ze pogramy niebawem znowu (bez handicapow) : )
Ukyo - nawet nie wiesz jak jestem Ci wdzieczny za SMG2 : ******* Dziekuje serdecznie : *
Tundra - dzieki rowniez za wspolna gre. Nie wygralem, coz, takie zycie : ) Czasami sie wygrywa, czasami przegrywa : ) Do nastepnego granska!
W ogole zly jestem, ze nie wszystkich poznalem i ze ze wszystkimi nie porozmawialem/pogralem. Szos, wilku? : |
Jestem bardzo zmeczony po pracy, bylem praktycznie 24h w niej i jezeli kogos pominalem to dopisze jak tylko sie wyspie.
Dziekuje kochani za wszystkie fajne slowa, ktore od Was uslyszalem. W dosc trudnym dla mnie czasie byly nieocenione.