no więc napisze coś od siebie xbox górą !!!
Kriluch- całkiem nieźle grasz chun li może kiedyś pogramy razem brakuje mi sparing partnera który grał by na moim poziomie byłeś moim najlepszym przeciwnikiem.
fazza- grałeś najmniej popularnymi postaciami, mam nadzieje że podniesiesz poziom. Szkoda że wiele komb ci nie wychodziło w innym przypadku byś wygrał byłem nieprzygotowany na gena strasznie chaotyczna walka robiłem mnóstwo błędów ale wygrałem
Cieślak- no więc twój dudley był całkiem niezły a komba chyba najlepsze na całym turnieju i nie potrzebnie zmieniłeś na sagata, ze swoim kumplem Gamerem który gra też sagatem przed turniejem rozwaliłem go 153 walki pod rząd Sagata znam na wylot graj tą postacią którą lubisz
DUDleYEM też można robić spustoszenie
Gamer(słoneczko) - mimo że nie potrafił mnie pokonać przed turniejem nie poddał się i przyjechał brawo !!
Slide-
jesteś jedyną osobą z którą zagrałem freeplaye szkoda że popełniałeś takie duże błędy a wtedy dhalsim był by górą raczej nie pojawię się na najbliższych turniejach, ewentualnie do angli pojadę zagrać o większą stawkę
Trochę mnie bolało że graliśmy o nic, symboliczny dyplom czy coś tam
I ten turniej drużynowy czemu zasady zmieniliście na miejscu zasady ustala się tydzień przed turniejem, miało być dwu osobowy
Jak nagrody będą konkretne na jakimś turnieju zjawie się bez zapowiedzi