Ja powiem tak. Nie czepiam się tak jak to określiłeś Apock ad persona. Pisałem już chyba z 5 razy że ze względu na zaistniałą sytuację oraz brak kompetencji Juniora trzeba było zmienić terminy. Ja nie uważam tego za normalne, ale w tej wyjątkowej sytuacji byłbym w stanie to zrozumieć, już pomijam fakt że aż takiej różnicy by mi to nie zrobiło skoro mam gdzie spać i to za darmo. Bilet zawsze można zwrócić, co prawda chyba nie zwracają całej sumy tylko jakąś część ( nie wiem, nie znam się ) to przyjazd w piątek na nocleg, by w sobotę można było pograć ( cały czas myślimy o freeplayach w MK w sobotę ), by wreszcie zasiąść do rywalizacji o tytuł najlepszego gracza turnieju w niedziele, sprawiłby mi niesamowitą frajdę.
Ciągle widzę że czytanie ze zrozumieniem odgrywa tutaj największą rolę. Otóż MoonSpell mi nie chodziło o Ciebie tylko o to że według Ciebie fajnie by było by odbyła się ceremonia wręczenia nagród itd itp. Nikt nie powiedział że nie będzie jej wcale, jednak prośba ŁDKu jest jasna, w sobotę proszę rozegrać turniej Tekkena w całości ponieważ chcieliśmy aby nagrody zostały wręczone na gali. W niedziele zrobimy także ceremonię wręczenia nagród, tylko że może nie odbić się ona takim echem jak ta sobotnia. Myślę że ludzie którzy przyjadą na komiksy na pewno zajrzą do nas, może ktoś się zapisze na turniej, kto wie. Ta impreza nie zostanie bez echa, możesz być tego pewien, a im więcej pojawi się graczy, fanów tym przyjemniej będzie prowadzić turnieje w te właśnie gry, bo miło się patrzy na graczy którzy z pasją rywalizują między sobą i świetnie się przy tym bawią, a przy okazji mogą coś jeszcze wygrać. Po prostu smuci mnie fakt, że mimo iż naprawdę cudem jest że te turnieje się odbęda, to nie możecie przecierpieć że turnieje nie są w tych terminach co były wcześniej. Po prostu nie mogły być, a dlaczego to już wam pisałem. My też musimy trzymać się tego co nam powie odgórnie główny organizator bo to dzięki niemu mamy możliwość zorganizowania wam tej weekendowej rozrywki.