Spoko Moon, Dzięki Bogu Ty żyjesz mortalem
. Jakoś jak był turniej w Jazzdze w Łodzi i Hyper kręcił materiał z tego turnieju MK, to nikt nie srał się po gaciach że to" nie o tekkenie robią materiał". Kolo nawet się później pytał czemu robimy też turniej T6 "przecież to taki stary tytuł". Może Polska żyje Tekken'em bo nie ma w nim tylu dziur ? nie wiem może to 3D? a może jest po prostu bardziej intuicyjny w sterowaniu i nie opiera się tylko na wybieraniu postaci na postać ;p ? Ludzie grali w MK długo przed Tekken'em i swojego czasu była to najlepsza mordo klepka na rynku ( chociaż mnie osobiście wyrywanie kręgosłupów , zjadanie czaszek i inne sadyzmy nie kręciły ). Później wychodziły crapy a w między czasie pojawił się Tekken , T2, T3 itd.
Ale jeżeli koniecznie chcesz taki Fame dla MK ( chociaż był już taki jeden turniej ... i nie srałem się po gaciach że nie ma tam tekken'a) to zorganizuj własny turniej, nagłośnij załatwiaj sponsorów, sprzęt, nagrody, nocleg sam chętnie przyjadę na tak profesjonalnie zorganizowany turniej chociaż jestem noga z MK
Snake dzięki, chociaż wyszło tam pare niedociągnięć z tym SFem