Z tym 30 dmg to oczywiście pomyłka. Miało być 70dmg (8B+K, BT B+K, 33BB) nie wiem czemu napisałem 30, chyba myslalem o czym innym. Di, iWS B BE nie jest gwarantowane po BT B+K przynajmniej na Ivy, bo zawsze moge uciekac w jedna strone. Przed patchem to był chyba gwarant to WS B BE lepiej trackowało. Teraz to wygląda na zgadywanke: po BT B+K, 2B+K jest techtrapem na wszystkie strony i siedzi po tym AA BE combo za ponad 100, wiec calosc rosnie do ok 150dmg jak się na to zlapiemy. Ogólnie to nie opłaca sie robic juz iWSB BE po BT B+K bo damage sie skaluje okropnie i to tylko marnowanie paska imo. Po GB jest chyba około 25 klatek.
PePe, dalej uważam, że A:6 jest cudowne nawet jeśli pierwszy cios na high ma nieco mniejszy zasieg niż ten drugi
cały czas mi chodziło o karanie ciosów, które nie mają pushbaka. Wczoraj grałem z FleshMasherem, który karał mi przy pomocy A:6 nawet 66A Ziemniaka =s
Tak swoja drogą, po EVO dostałem motywacji ale po zagraniu paru walk z Włochami ostatnio (Redihokuto i Asodimazze, który swoja droga bedzie na EBO) jakos mi wszystko opadło. Już nie wiem co gorsze, Asta czy Algol. Chyba już z Alfą wol grac <_< Z Algolem sie nie da wygrac jesli ma pasek i jest 2:2 w rundach, chyba, że mamy szczescie. Raz nas trafi i koniec, 80% paska znika.