#1 - Nie wypowiadałem się odnośnie matchup'u Ivy vs Natsu - musiałbym dużo dokładniej przeanalizować co kto jak bardzo może karać, z jakich potencjalnie trudnych sytuacji wychodzić dzięki specjalnym właściwościom niektórych ciosów (jak np. 214B Ivy) itp. Z tego co kiedyś sprawdzałem Ivy nie ma się jakoś super bo nie może ukarać AAB czy 66B. Z tego co widziałem to może karać A+B czy PO K oraz ściągać z HOV przy pomocy 6B8 więc nie jest jakoś całkiem pozbawiona możliwości działania. Z drugiej strony miałem wrażenie, że ja też wielu rzeczy Ivy nie mogę ukarać bo ciągle łapałeś mnie na JG jak próbowałem karać, nawet AA prawie nigdy niczego nie karało (muszę posprawdzać, może w paru miejscach siądzie 6A+B, BB albo 66B ze względu na lepszy zasięg).
#2 - Moja wypowiedź miała raczej charakter ogólny - Natsu źle się gra na szeroko rozumianych "prosów", szczególnie tych grających dosyć defensywnie - tak jak Ty. W jakiejś szalonej wymianie ciosów dzięki dużemu dmg (oraz combosom na CH) Natsu sprawdza się całkiem nieźle, ale ewidentnie brakuje jej ciosów z przewagą czy remisem na bloku oraz dobrych low'ów. Obie te rzeczy są potrzebne w czasie grania przeciw komuś takiemu jak Ty. Super daremny zasięg rzutów oraz prawie zerowy dmg rzutu z A też tutaj nie pomagają. Nie wiem dlaczego twierdzisz, że z Patro Ivy ma lepiej - moim zdaniem zarówno twoje walki ze Sway'em na SC Impact jak i walki ze mną dowodzą, że z Patroklosem radzisz sobie 10 razy gorzej niż z Natsu. Być może jest to bardziej kwestia twojego stylu gry niż match-up'a, ale moim zdaniem tak właśnie jest i tutaj zdania nie zmienię.
#3 - jeżeli jacyś gracze Natsu z Tobą wygrywają lub sprawiają Ci na serio poważne problemy to byłbym wdzięczny za filmiki z walk z nimi albo chociaż jakiś listing ciosów, którymi starają się Ciebie zaatakować kiedy Ty sobie stoisz na arenie i blokujesz ~ robisz 3B na atakującego