ktoś mi może wyjaśnić o co chodzi?
Czytam czytam i jak na to nie patrze to tylko widzę płacz.
Tylko dziwi mnie, że niektórzy gry casualowe traktują jak walkę o złote kalesony i w każdej walce jest to samo.
co walkę zmieniałem chociaż jedną postać, myślisz że jak by mi tak zależało na zwycięstwie to bym tak eksperymentował
Najfajniejsze jest jednak to że jak na mnie się ktoś o coś wkurza to mu tłumaczę jak to obejść,zablokować czy inne opcje a tu ? Nic, bo pewnie nie można zdradzać tajemnej taktyki
Nie pytałeś, a to że po rozegraniu walk mi napisałeś coś w stylu " spam blah blah blah" to raczej nie liczy się jako prośba o pomoc.
No ale skoro prosisz... to na rurke podobno blok pomaga, z hulkiem podobnie s.H ma wiele zalet ale bycie bezpiecznym na bloku nie jest jedna z nich, zaś jeśli chodzi o weskera to przestań łykać te kulki z pistoletu bo nie grasz w pacmana a już
na pewno nie zniechęcasz mnie w ten sposób bym przestał, tym bardziej że w takiej sytuacji mam z tego niezły ubaw.
btw. gdzie jest płacz na mojego dante który teleportuje się za twoje plecy pod osłoną asysty sentinela i zjada ci praktycznie caly pasek jednym combosem, TOŻ TO TELEPORT ORAZ SENTINEL ASSIST SPAM
edit: cieszę się że sposób na "nieblokowalną rurkę" odkryłem później podczas gier z apolonem a nie z tobą, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić co by się tu działo po tym jak byś łyknął to kilka razy:D
Nie wiem czy to co on robi to jakaś przemyślana, skuteczna taktyka czy po prostu spam ciosów z dużym zasięgiem i teleportu (musiałbym z nim zagrać żeby móc to ocenić)
Powiedz kiedy mogę cie złapać to chętnie z tobą zagram.
PS. nie będę ukrywał iż się bardzo cieszę że jestem tematem numer jeden na forum( przynajmniej w dziale mvc3)