@ HiKrush - Niektóre postaci miały przegiętą i łatwą do posadzenia ścianę (Anna i jej ff+3,4,b+3,3) inne przegiętą i dość trudną (Nina...) jeszcze inne żadnej (ani łatwej, ani trudnej ani przegiętej:D)). Nie istniało jednak żadne urozmaicenie u tych postaci, które coś tam miały.
Fakt, trochę to niefajne że pewne zagrania zostały ujednolicone i uproszczone. W DR unblock na ścianie Anną siedział tylko w JEDNEJ klatce wyszło mi to 3 (słownie: trzy) razy w walce odkąd ta gra wyszła do momentu kiedy zastąpił ją T6. Takie df+1,2,1,2:f+1+2 Niną było trudne, ale dało się tego nauczyć. Teraz jest tak, że unblock Anny wystarczy umieć zrobić i zawsze siądzie na ścianie (za dmg w przedziale 24-54), zagranie o którym mówiłem Niną ma natomiast kompletnie inny, skurwiały timing (robi się przez ss+1~b : f+1,2,f+1+2) nie wspominając o jej butterfly combo.
Podoba mi się, że teraz każdym można coś pomieszać i wierzcie mi, są dużo bardziej różnorodne akcje niż dwa pancze na ścianie+bar których wykonanie sprawia mnóstwo satysfakcji.