Było legendarnie, ale nie epicko ;s Mój poziom gry póki co przemilczę. Nie stawiałem właściwie oporu - stricte bottom feeder ;o Zdaję sobie sprawę ze swoich błędów. Bałem się wogóle podejść do jakiegoś gracza z "górnej półki, żeby poprosić o freeplaye, bo wiem jakby się to skończyło ;s Póki co, nie jestem graczem turniejowym... Póki co wciąż pozostaję anonimowy.
Podziękowania dla organizatorów za stworzenie najlepszego turnieju dotychczas. Ilość stanowisk gniotła głowę. Szkoda tylko, że granie na sali było tylko do północy, no ale cóż. Ogrom pracy przez Was wykonanej był zauważalny. Hype towarzyszący imprezie stracił na impecie - jeden MM, 0 beermatchy i sielski klimat ^^ - wszystkie napinki zostały wyjaśnione i obyło się bez wybitych zębów.
Dziękuje z wszytkimi z którymi miałem okazję zagrać i z tymi, z którymi nie zagrałem. Ogólnie poznałem super ludzi znanych tylko z forum. Większość avatarów przestała być tylko avatarami. Będę z łezką w oku wspominał ten event. Wszystkim, którzy się rozchowrowali życzę zdrowia, chociaż sam powinienem być chory - wyjście po coś do zjedzenia koło godz. 23 na dworzec pkp w samej koszulce nie służy zdrowiu - tutaj pozdrawiam Panią, która przygotowała posiłek i pytała czy wszystko ze mną w porządku ;o Przeciskanie się z zamówioną pizzą na drugi dzień eventu - bezcenne, nawet nie czekałem przed drzwiami - "O, ktoś sobie zamówił pizzę słyszane za plecami bezcenne" w takim ścisku.
W drodze powrotnej z K-wic widziałem na dworcu Czesława Mozila ^^
Prywata:
TLT, Olga, Avi i reszta organizatorów - dzięki za wspaniale przygotowany turniej, miejscówka, ilość stanowisk i całe zaplecze organizacyjne pierwsza klasa
Pięknie K.wa Pięknie ekipa - Spike, Muflon, Pychu, Rupert, Komandos za freeplaye i powrót "na stojaka" w miłej atmosferze
Mordeth(?), Tiny, Big Boy, Zajman, Furb, Gomez, Sway i reszta z którymi miałem okazję zagrać i zapoznać się - dzięki za wp.dol. Moim Dragunovem jeszcze dużo muszę na practice posiedzieć, chociaż tam wszystko jest prostsze.
Komentarz Zajman i Tundry był epicki - pamiętajcie all rights reserved to Zajman - za wymyślenie pojęcia "Juggle cancel"
P.S Gdzie się podziały ten MM Nevan - Olimp nagrywane komórką ?
Pitrex - wrzuć to co masz na kamerze !
Fail był taki, że przypominałem o zapisywaniu walk na ps3, ale chyba i tak nikt tego nie słuchał ;s