@Snake
To co cytujesz tak uparcie było tylko i wyłącznie w kontekście mojej całej wypowiedzi. Gdyby doszło do sytuacji, że turniej byłby zorganizowany na zasadach takich jak opisałem, że TRZEBA zapłacić za turniej w Tekkena gdyż to Art of TEKKEN i dopłacić te 15 zł za turniej w inne gry to jak ktoś by się burzył to można by mu tak odpowiedzieć. Tyczy się to tylko i wyłącznie sytuacji którą opisałem i niczego więcej. Wiadomym jest że, jak sam napisałeś, taka opcja nie wchodzi w grę więc i druga część mojego postu jest nieważna i nie ma co się jej czepiać.
Poza tym znowu twierdzisz, iż to że nie jestem organizatorem i to że się nie zapowiada abym był uczestnikiem jest wyznacznikiem tego czy mogę wyrażać swoją opinię czy nie.
Jednakże.
Fakt faktem jak tak dzisiaj czytam ten mój pomysł to przyznaję ci racje, nie jest on w żadnym stopniu dobry ... hmm wczoraj miał sens
Nie mam też zamiaru się spierać, bo nie jest to żaden powód do mocniejszego sporu ( jak np. Kokolino vs Komandos
). No i masz Paina na avatarze więc nie ma szans abym mógł się kłócić
.
A uczestnikiem byłbym z chęcią ( i jeszcze się zastanawiam ) nawet jak miałbym odpaść na samym początku, jednak mieszkanie na południowym wschodzie przy samej granicy z Ukrainą ma swoje minusy. Bilet do Łodzi nie jest tani, a 8 godzinna podróż polską koleją samemu może obrzydnąć każdemu, nawet najbardziej wytrwałym. Jakby był gdzieś bliżej mnie jakiś turniej byłbym na nim na 90 %.