Neta mi na chwile wywaliło, więc trochę opóźniony post (był już napisany, a neta wywaliło dosłownie jak klikałem na "wyślij wiadomość" -_-).
@Tundra
Jakie Snake imagination? To Velurian napisał, że myślą o zrobieniu turniejów w inne gry niż T6. Wspomniał przy tym aż o trzech dodatkowych grach, a skoro przy rozmowie wyszło w końcu na jedną dodatkową, to sprawa się jeszcze bardziej upraszcza. Myśle że Velur znacznie lepiej od ciebie wie, na co chłopaki w Łodzi mogą tam sobie pozwolić jeśli chodzi o miejsce, czas, ilość stanowisk czy wpisowe. Nie wszedłem tutaj i nie zacząłem krzyczeć, "że chcę turniej w street fightera albo się obraże i nie przyjade" (zaufaj mi, nie jestem aż takim idiotą). Podchwyciłem tylko pomysł Velura jeśli chodzi o "polskie devastation" i wyraziłem swoją opinię. Naprawde Tundra, czytając niektóre twoje posty dochodzę czasem do wniosku, że może jednak mam z Nevanem jakąś wspólną opinię (nie licząc tej, że DH to best serial ever).
Co do tej bursy, to oficjalnie jest to zlot, ale tak naprawde przez polskie warunki, jest to (niestety) jedna z niewielu okazji w roku do zagrania jakichś ponadlokalnych turniejów. I oczywiście nigdzie nie pisałem, że nie chce aby na bursie odbywał sie turniej tekkena. Mimo że już w ogóle w to nie gram, to nie wyobrażam sobie żadnego bijatykowego turnieju bez tekkena, bo biorąc pod uwage popularność tej gry byłoby to po prostu śmieszne. Tak samo jest z sf4, ale już mniejsza z tym.
@Zulata i C2
Terrible, terrible idea...
I nie chodzi tutaj nawet o mnie, bo ja tak czy inaczej będę grał w tekkena, ale coś takiego o czym wy mówicie nie powinno być nawet brane pod uwagę w cywilizowanym państwie. I po chwili myślenia serio nie kumam, czemu komuś miałoby przeszkadzać to, że musiałby zapłacić nawet te 70 złotych za dwa turnieje. Jeśli ktoś miał zamiar jechać na tekkena, a potem dowiedziawszy się że będzie też turniej w co innego uznałby, że chciałby wziąć w nim udział, ale jednak szkoda byłoby mu kase na drugie wpisowe, to po prostu zagrałby tylko w tekkena, czyli de facto nic by się w jego wyjeździe nie zmieniło :F
Aha, i najlepszy cytat z całego tematu:
Oczywiście zaraz pewnie pojawią się komentarze typu " a ja np chciałbym zagrać tylko w SSF 4 i zapłacić 15 zł " więc odpowiadam na zaś iż jeśli tak wygląda sytuacja, to nie ma po co przyjeżdżać na turniej sygnowany nazwą jednej gry. Jak się to zmieni na Art of Fighting jak już ktoś pisał, to wtedy będzie można dyskutować.
No k**wa xD Fajnie, że udało ci się załapać do grona organizatorów, gratsy. Rzadko piszesz na forum, ale zdążyłem już zauważyć że prawie każdy twój post jest przepełniony przekonaniem o swojej własnej, absolutnej racji, teraz się tylko w tym utwierdziłem. Już nie pierwszy raz wbijasz się z nikąd do dyskusji i przedstawiasz swoją jedyną prawde. Sorry że tak zapytam, może troche chamsko to zabrzmi (a taki nie jestem), ale... kim ty właściwie jesteś?
Wiem, wiem, "TL;DR". Sorry.