od zawsze wiedziałem że fora są z dupy na takie rozmowy
więc tylko na zakonczenie bo widzę, że gadamy cały czas o czymś innym.
To wszystko co piszesz to prawda. Tylko Ty mówisz o scrubach a ja myślałem bardziej o wyższym poziomie
teraz dopiero na to wpadłem, chyba nie pomyślałeś że gadamy o napi***zielaniu chainów jako block stringów... come on rly?
Nie, ja mówię o używaniu ich jako hit-confirmów na bliskim dystansie.
tak ja własnie nie mówiłem o tym, to co dalej piszesz również swiadczy, że mówimy o różnych rzeczach
Ty mowisz jednak o napi***zielani chainow 1,2,3 przy footsies, co jest ryzykowne a mnie chodzi o napi***zielaniu chainów w momencie gdy są gwarantowane
np gdy gość już dostanie tego LP(LK or wateva), krótko mówiąc mi chodzi o comba w jugglach a tobie o granie na chainy 1,2,3, co jest absurdem.
np wez sobie KAza ustaw go jako drugiego i gdy wpadnie po wybitce zrób cLK,HP - to jest chain i o takich mówię
Nie wiem jak mogę prosciej to napisać , więc już kończę w tym temacie bo widzę, że to nie ma sensu.
aha a co do tego
Nawet jeśli chcemy zrobić samo c.mp > c.hp > hp to i tak lepiej jest to zlinkować, bo raz że mamy jakiś czas na hit-confirmation (nawet jeśli wsadzimy tego c.hp na blok, to i tak spokojnie możemy go scancelować w hadokena)
robisz cMP (blokuje) robisz wateva, robisz cMP(trafia), robisz kolejny(linkujesz) cMP(lubcMK) i dalej chaina do wybitki i gdzie tu jest ryzyko?
ok może jest różnica w scalowaniu DMG ale nie zauważyłam by ktoś na świecie za bardzo się przejmował takimi rzeczami. To jest poziom którego nikt jeszcze chyba nie ma bo jak jest mozliwosc to wszyscy i tak chainy walą.