Aha, no to w takim razie przepraszam, mylące są te flagi, szkoda że nie generują się poprzez IP. Co do Irlandii - u mnie jest z nimi zawsze tragedia.
PS
Potwierdza się w/w teza, to połączenie z Auronem było fatalne, gram z niemcami, francuzami, włochami i innymi w większości ze strefy euro - Na obecnym poziomie mojego ogrania jest ok, czasem zgubi klatkę ale nie jest źle, choć do poziomu z SF'a brakuje dużo.
Z innej beczki i obserwacji kilkudziesięciu walk, trochę pomarudzę:
-timer - o ja pi***ziele co za gówno, większość gier kończy się n nim.
-chainy - zauważyłem że promowane jest ich klepanie przechodząc do wykopu, to samo tyczy się targetów.
-techowanie - niemal nie istnieje dla niego zastosowanie.
-charge specjali - bzdura, można tak całą rundę przeklepać.
-muzyka - ja chyba na takie j**anie po głowie jestem za stary, całe szczęście jest zależna od tła.
-rzuty - te albo wychodzą albo nie - wina online czy ogólnie systemu ? nie wiem...
-online ranked - tragedia, wyszukiwanie rankingowych meczy prosi o ukaranie, dlaczego takie fajne metody które w SF4 są nie dali i tu, pewnie poczekamy za jakąś 20 poprawką, jak nie to jestem w takich sytuacjach za blokadą regionalną, ograniczyła by przynajmniej do EUR graczy, a teraz dostaję gościa z USA albo Canady ?!?!.
-postacie z Tekkena - odnoszę wrażenie że jest w nich coś przegiętego.
-dziś ją odłożyłem - powrócę do niej jak zabiorą się za jakiś sensowny balans. Chcę teraz spróbować KOF XIII