Widze, ze niektorzy maja spinke, gdy tylko sie odezwe negatywnie na temat SfxT. Jestem niedzielnym graczem - so fuckin what?
Albo wstawicie w logo Backdash, ze "pros only" albo niech niektorzy nie pultaja sie ironicznie i z politowaniem tylko w ogole nic nie pisza.
Piszecie "kto dzis wydaje ukonczone gry"?
Inni mnie nie interesuja.
Jesli kazdy kradnie to ja mam krasc?
Jesli producenci nadal beda wydawac niegrywalne scierwa, i zawsze bedziemy przyjmowac je z usmiechem, dziekujac, ze w o ogole sa tak dobrzy, ze troszcza sie o nasze hobby, to beda stawiac jeszcze wieksze, parujace klocki na nasze klaty.
Sory, ale jebac system i walczyc o swoje a nie udawac, ze deszcz pada jak pluja nam na glowe.
Capcom nie mial prawa wydac SfxT tydzien temu, bo produkt jest niegrywalny online dla mnie. Dziwne, ze jeszcze zaden Jankes nie pozwal Capcomu.
Wilku - owszem, obecnie nadaje z Niemiec. Jak gralismy, to mialem lacze 16MB podzielone na PS3/laptop/komputer/kom - teraz mam oddzielne 32MB tylko na PS3 i jade via WiFi. Nie wiedzialem, ze jest roznica, bo do tej pory gralo mi sie OK.
Co do TV to mam LCD, ale tez gdzies czytalem, ze niektorzy grywaja na CRT, choc nie mam pojecia dlaczego. Tzn wiem, ze moze chodzic o opoznienie wyswietlanego obrazu, albo rozjechany minimalnie dzwiek w stosunku do audio, ale nigdzie tez nie znalazlem tematu, jaki TV nadaje sie do SF.