Cytat: WengrzynV12 w Marzec 13, 2012, 12:24:06 W tym roku pewnie jeszcze wyjdzie nowa wersja SFxT (z odklokowanymi postaciami) i wtedy Capcom porac***e, ile kasy wyludzili z DLC i dipiero wtedy beda myslec, czy warto sie pchac w taki walek czy nie.W tym roku jeszcze wyjdzie nowa wersja MvC3 wiec watpie czy Oni sie zastanawiaja Oni po prostu robia co chca a my lykamy Pytanie: gdzie dostane fightpada od Sf4 lub cos podobnego ?
W tym roku pewnie jeszcze wyjdzie nowa wersja SFxT (z odklokowanymi postaciami) i wtedy Capcom porac***e, ile kasy wyludzili z DLC i dipiero wtedy beda myslec, czy warto sie pchac w taki walek czy nie.
W ogóle wiecie ze Oxva miał kiedyś długie włosy i nie wyglądał jak white trash prosto z getta, który zabije cie za fajkę?
CytujBtw. mam nadzieje że nie próbowałes grać online przez wifi bo na tym wszystko laguje:P jedyną słuszna opcja to podpięcie internetu przez kabel.Kurcze, niedlugo bedzie zalecane zabranie wlasnej konsoli i pojechanie do swojego przeciwnika do Holandii/Niemiec/Grecji/Francji, zeby dobrze pograc online.Nie po to ludzie instaluja sobie szybkie lacza, zeby ciagnac dodatkowo kilometry kabli. Ja jade po Wifi caly czas i tak jak pisalem wczesniej - SSF4 nie ma lagow. Inne gry tez nie.
Btw. mam nadzieje że nie próbowałes grać online przez wifi bo na tym wszystko laguje:P jedyną słuszna opcja to podpięcie internetu przez kabel.
virtua jest bardziej sucha niz kot na streamie