No, teraz to po ludzku wygląda ;pCo do blind picka, to można to rozwiązać na zasadzie ustalania wyboru przed walką i mówienia go komuś. Ale nie wiem po co to, mi tam counter pickowanie nie przeszkadza. Jak ktoś mnie counter pickuje to przynajmniej wiem, że nie będzie grał jakimś pokemonem.
Cytat: Di w Sierpień 13, 2010, 21:55:24 Takie widocznie są zasady na terenie ośrodka, a że organizatorzy z oczywistych powodów chcą uniknąć problemów, to będą musieli sprawdzać stan uczestników Dla mnie to nie jest zaskoczenie (nawet abstrahując od tego, że nie piję).Komandos..........a czy Ty kiedy kolwiek poczułeś smak piwa <lol2> wiesz jak to smakuje ? ;> ? bo mi się wydaje że tylko poczułes jak to pachnie...a może tylko widziałeś jak inny piją lub widziałeś w sklepie na półce oglądałeś/przyglądałeś się <hahaha>Pozdro ;p;p;p
Takie widocznie są zasady na terenie ośrodka, a że organizatorzy z oczywistych powodów chcą uniknąć problemów, to będą musieli sprawdzać stan uczestników Dla mnie to nie jest zaskoczenie (nawet abstrahując od tego, że nie piję).
Komandos..........a czy Ty kiedy kolwiek poczułeś smak piwa <lol2> wiesz jak to smakuje ? ;> ? bo mi się wydaje że tylko poczułes jak to pachnie...a może tylko widziałeś jak inny piją lub widziałeś w sklepie na półce oglądałeś/przyglądałeś się <hahaha>Pozdro ;p;p;p
Miaranko, chcesz przerwę od pisania? Mam wtyki i mogę Ci ją załatwić...
Nie idźcie lepiej na after na mieście z bagażem w postaci Miaranko i Dopalaczkekolino, bo po ryju dostaniecie.
CytujNie idźcie lepiej na after na mieście z bagażem w postaci Miaranko i Dopalaczkekolino, bo po ryju dostaniecie.Kozak ! Choć w sumie jak czytałem posty miary przed turniejem w tawernie też odniosłem wrażenie że jest królem przypału. Jak go zobaczycie to się pozytywnie zdziwicie