LOL wy na serio prowadzicie te rozmowy? Ja pierdziele... sala nie jest Krisa, tylko wynajmuje ją od ośrodka. Dyrektorka ośrodka postawiła sprawę jasno, na terenie ośrodka zakaz spożywania alkoholu, a osoby wypite, po których będzie to widać będą wypraszane, bo nie chcemy zrobić złej reklamy dla turnieju. Oczywiste? Czy to tak ciężko Wam zrozumieć? Jakbyście jechali na pierwszy turniej z zakazem picia. Przecież jak wypijecie sobie piwko przed ośrodkiem, w trakcie podróży, czy zjaracie się wcześniej i nie będzie siary, nie będziecie tego robić chamsko na widoku to przecież Was nikt nie wyrzuci. Trochę szacunku panowie dla organizatorów. Sam organizowałem turnieje i uwierzcie mi nie jest nic miłego zbierać na drugi dzień puszki po browarach, a tym bardziej tłumaczyć się komukolwiek z Waszego zachowania (raczej nie miałem takiej sytuacji, ale wstyd później organizować kolejny turniej).
Przecież Kris jako organizator nie da Wam zgody na robienie czegokolwiek na co dyrektorka by się nie zgodziła, bo jak to będzie wyglądało jak poda link dyrektorce do forum na którym prowadzone są rozmowy o turnieju. "no jedziemy i zjaramy się! weźcie wódkę!". Zastanawialiście się nad tym?
Nikt nie będzie sprawdzać Was alkomatem....