Slide odnosnie Twojego poprzedniego postu, tak to jest pierwszy turniej, na którym jest zakaz picia nawet w Lesznie, gdzie turniej notabene odbywał sie w miejskim osrodku kultury wszyscy chlali browary itd ( prawie nas za to wyje^&*li)
to tylko pokazuje obraz polskich turniejow, a raczej zlotow. prawda jest taka ze zasciankowa polska bedzie siedziec w dupie, bo my sami pokazujemy klase. pozniej dziwic sie ze nikt nie moze niczego zorganizowac, ja na miejscu sponsora rowniez bym mial w dupie taka promocje.
Z tym alkomatem chlopaki to chyba jakis zart nie ? Nie zebym pil, ale troche to tragikomedie przypomina ;p
o kur... potrafisz czytać ze zrozumieniem? widziałeś żeby Kris (
organizator) to napisał? przecież ten turniej organizuje Kris, więc jak ja napiszę że po przegranej walce zawodnicy będą musieli skoczyć przez okno skoczysz?
Kris co do nagrod, tak jak Slide napisal, po prostu daj nagrody z puli, tyle osob ile bedzie to bedzie i sie podzieli to co bedziesz mial, po co z gory kupowac? Zwlaszcza ze zazwyczaj nagrody rzeczowe sa malo trafione a nie przypominam sobie, zeby ktos sie kiedykolwiek obrazil, ze dostal kase
ja juz kur.wa nie moge czytac tego tematu, bo mnie k**wica bierze. co to kur.wa koncert zyczen? to takie polskie narzekac, ten temat to jedno wielkie narzekanie. to wam nie pasuje, ta zasada jest nie dobra, a k**wa sami jaki poziom prezentujecie? genialny pomysl podzielic kase, ile przyjedzie osob? 30 tak naprawde z tych co sie zapisali. to mamy 600 zl - koszty sali, transport tv + na piwo po turnieju dla organizatora za jego checi, a nawet 5 bo po takich komentarzach to osobiscie bym mial was w dupie. to wszystko podzielic na 2 turnieje, ale zajebiscie duzo pieniedzy. Kris cos tam zalatwil od sponsorow, jakies nagrody mozliwe ze mu przysla, bo na razie czeka na sfinalizowanie rozmow, wiec postanowil za ta czesc kasy dokupic kilka malych upominkow i wyjdzie na 0, a nie zdziwie sie jak wtopi kase bo ceny sal w pozku nie sa najtansze.
nie wiem czy smiac sie czy plakac, ale dajecie ostrego czadu! nie wiem z czego to wynika, ale w czasach kiedy jezdzilem najwiecej na turnieje 2002-2005 byla o wiele fajniejsza atmosfera, tesknie za tamtymi turniejami i ta atmosfera