W końcu dotarłem do chaty
Może zacznę od podziękowań w stronę Tenshi,Robsona,Rafiego,Odyna. Bez tych osób bym chyba spał na ławce albo włóczył się po mieście,muszę się jakoś zrewanżować :]. Kolejne podziękowania lecą do Kris'a za z organizowanie całkiem fajnego eventu
trochę o moich postępach w turnieju:
Udało mi się wyjść z grupy w obu grach (ssf4 jak i t6)
w grupie SF4 miałem Bellevar'a,Snake'a,Griever'a i Gamer'a
pierwszą walkę grałem z Bellevarem który grał Makoto....z tego co pamiętam udało mi sie wygrać 2:1 :] o ile nie 2:0 ale tego pewny nie jestem.
kolejna była z Griever'em który grał Cody'm i Zangiefem którego nie cierpie (pewnie jak wiekszosc graczy ;]) z tego co pamietam to było szybkie 2:0 dla mnie (co dawało mi juz wyjscie z grupy bo 4 osoby wychodziły :]) z Gamer'em wtopiłem 2:0 dość szybko (je***ne SRK ;/ ),potem grałem ze Snake'iem który jak wiadomo do najsłabszych nie należy szybkie 2:0 dla niego. W DE pierwszym moim przeciwnikiem był Cieślak który jak wiadomo jest najlepszym operatorem Dudley'a w PL,pierwsza walka była dla mnie lecz 2 kolejne poległem ;/ potem trafiłem na Lucas'a który grał Ibuki szybkie 2:0 dla mojego rywala i tak o to zakonczyl sie dla mnie turniej SSF4.
T6:
W grupie byłem z Gajdą,Mace'em,Adax'em,Gubu.
Pierwsza walka była z Gubu (Lei),wziąłem najpierw Paula którym wygrałem 1 walke,kolejna przegrałem i przy stanie 1:1 wybrałem Cyborga (Bryan) i ostatecznie przegrałem 2:1.
Kolejną walkę stoczyłem z Gajdą gdzie popełniłem mnóstwo błędów a mogłem to wygrać :] 2:1 dla Gajdy.
Następnie przyszedł czas na Mace'a,po tym jak widziałem jak dobrze radził sobie z Gajdą,byłem pewien że wtopie ale nie potrzebnie bo wygrałem 2:0. Z Adax'em również wygrałem szybko 2:0 co dało mi awans do fazy DE z 3-ego miejsca.W DE pierwszym moim przeciwnikiem był Tundra który jak widać nieźle został pokierowany przez Frizen'a :] przegrałem 3:1 rownież ze swojego nieogrania na Larsa ;/. Kolejnym przeciwnikiem w Drabince Przegranych miałem grac z Kokolino z którym udało mi się szybko wygrać 3:0 (do Kokolino: Robiłeś dużo błędów początkującego gracza m.in. Bar na blok -16 i wstawanie z nogą. Nie przejmuj się na pewno będzie lepiej
przy okazji bardzo pozytywny z Ciebie człowiek
. Następną osobą na mojej drodze okazał się Gubu
gdzie zrewanżowałem się 3:1 gdzie przy stanie 2:1 dla mnie i niemalze wygranych juz 2-óch rundach ktoś wcisnął PS Button ;/ no i restart ale na szczęście wygrałem bez wiekszych problemów :]. No i w końcu na drodze stanęła mi Tenshi (Jeden z najlepszych o ile nie najlepszy operator Yosha'a w PL) w sumie z góry wiedziałem że przegram bo mam zerowe ogranie na Yosh'a ;/ no ale cóż walkowera nie dam ;d wziałem Bryan'a i dostałem 2 razy z rzędu w dupe....zmieniłem na Bruce'a co by nie przegrać swoją główną postacią i wygrałem walkę,kolejna walka nie była już taka słodka na żyletce energi przy stanie 2:2 w rundach i moich jak i Tenshi błędach w końcu wyjaniłem trójką ;d przy stanie 2:2 już urosły duże emocje...lecz poległem 3:1 w rundach i na końcu wyłapałem unblock'a ;/ no nic lepsza wygrała
Prywata:
Tenshi-Dzieki za wszelkie rady dot. zimnych rak itp. a takze ze mialas ochote posprawdzac ze mna kilka rzeczy w tk :],Świetnie grasz tym yoshem normalnie dostałem takie bęcki że miazga
Robson: Chłopie jaki ty masz talent do tej gry to głowa mała,pograj dziennie chociaż po 2h i startuj w turniejach bo naprawde dużo możesz ugrać :]
Rafi: Bardzo dobrze grasz Ninką tak trzymać
w końcu nie udało mi się zrewanżować za ost' turniej w Dr'a bo wyszło na to że raz ty wygrałeś do 3 i raz ja ;d
Alik: Jeśli chcesz grać w tę część to naprawdę musisz się troche przestawić i robić w kazdym juggle'u bounda :] ogólnie ładnie zaszedłeś w turnieju gratki
Halina
: Super było się znowu zobaczyc,szkoda ze u Odyna juz miejsc nie bylo a chcialem z toba pograc.
Sepkong: kurde zerowe ogranie mam na Lee a ladnie nim mieszasz ;d do nastepnego
KBB: Fajnie było poznać pozytywny z Ciebie ludek
szkoda że nie mieliśmy okazji zagrać,ale cwicz trenuj i dużo sparów :]
Komandos: A miało być tak pięknie (po wygranej z Frizenem ;d) no i nie udało mi się Cię pomścić nawet Bruchem ;d no cóż mało gralismy i za dużo też nie pogadalismy,mam nadzieje ze niedlugo nadazy sie okazja ;]
Odyn: nieźle radzisz sobie tym Paulem w sumie jak zawsze,nigdy jakoś nie odstawałeś od topowych graczy,przyjemnie sie grało. Dzieki jeszcze raz za zajebistego After'a ;]
Manieq: Kurcze stary co ty za postacie bierzesz na turnieju....Seth to chyba nie najlepszy pomysl....i jednak nie zagralismy a mielismy jakies spary pograc w Sf'a,no coz do nastepnego.
Nevan: Dzięki za zniszczenie mnie Anką i pokazanie że tak naprawdę gówno gram w tę grę
cwicz,cwicz i zajmuj miejsca na podium
Di : Gratki za zajęcie 2-ego miejsca. ten finał był na prawde pełny emocji,dawno już nie widziałem tak dobrego finału
Cambion: No i jak to na turniejach bywa,nie zagralismy ;/ a tak chcialem z marduczkiem pograc hehe no nic do nastepnego :]
Gajda: Kurde Naprawdę widzę ze ładnie tam gracie z frizenem ;d wykorzystywanie wszelkich kar itp. naprawdę bardzo ładny pojedynek miałeś z Frizenem.
BigBoy: jak ty żeś to zrobił że z grupy nie wyszedłeś....nie dobrze jest tak sadzić d/f+3 na paukę juz wszyscy to bronią niestety ;/ cwicz wiecej ;]
Mace: Ładnie grasz już tym bobem,jestem pełen podziwu
szkoda ze wiecej nie pogralismy i ze tak szybko zmyles sie od Odyna. do nastepnego ;d
Ultruś: Pokazałeś że jednak jak chcesz to potrafisz...co prawda najtańsza postacią w grze ale zawsze wygrana ;d Gratki za 1-e miejsce.
Tundra: Tak przyskillowałeś że masakra,widać że Frizen jest dobrym nauczycielem skoro w tak krótkim czasie nauczyłeś się mordować ;d. Pozdro.
Szyper: Fajnie że sie zjawiłeś,dobrze by było jakbyś coś pograł w tę część co by lepsze miejsca pozajmować
Stiltskin: Gratsy za zajęcie 1-ego miejsca w SSf'a nie mając w tej chwili nawet konsoli na chacie
no i za niezłą
podróż powrotną
jesli kogoś pominąłem to naprawde przepraszam ale jestem niezle zmeczony
Pozdro 600 i do następnęgo aha i nie cwiczcie bo to gówno daje ;d