BigBoya usunołem bo w jego miejsce dodałem paru graczy którzy są jednak dużo lepsi od niego, nie chce pchać na siłę każdej osoby z łodzi....
A co do ciebie to sorry wcale Komandos nie uważam żebyś grał z słabymi graczami wręcz przeciwnie, poprostu wiem że ona poprostu się bardzo przykłada( żadko się widzi osoby mające notatnik od tekkena)
i wcale nie uważam żeby Łódz miała tylu świetnych graczy, mamy Tokisa a poza nimi poprostu solidnych graczy, ja jestem tylko "Pałą do lania" i dopuki się nie przyłorze to tak zostanie, ta lista wcale nie jest poukładana od
najleprzych do najgorszych tylko randomowo według mojego widzi mi się(sam uważam że nie można ocenić kogoś po paru fajtach i wynikach) a ta cała zamiana to był wynik sprzeczki między mną a Olgą i nie myślałem że ktokolwiek traktuje kolejność pisanych osób za ważną, pytałeś się dlaczego zamieniłem to ci grzecznie odpisałem, wiem że się przykładasz do gry:)
Obiektywny oczywiście że nie jestem bo z Tokisem dużo ją staramy się nauczyć ale poprostu miałem wielu uczniów (Haos,Cisu,Junior...) i żaden tak szybko nie kumał, poza tym ma predyspozycje na dobrego gracza manualnie.
Powtarzam ta kolejność się dla mnie nie liczy !!
Co do Swaya to moim zdaniem jego ojcu w czasie pracy nad Sway'em objawił się akurat Tekken i jak dla mnie on jest ciągle Top3 PL
Może ustalmy że każdy kto podaje kogoś może niech oceni grę podawanej osoby i wiedzę na jej temat od 1-10 i na podstawie tego się tego się to złoży, możecie kopiować listę i punkty po swojemu wstawiać, wyciągnie się z tego średnią w miarę możliwości i tyle, co wy na to??
Gdzie wiadomo 10-poziom opanowania jak np. Gajda(Lars),Tokis(christy),Di(Panda)
??