VanDarkholme - no pyknac mozemy, ale mam problem na PC tego typu, ze po odpaleniu SF w ogole nie moge nic zrobic - tzn wciskam wszytsko na klawiaturze i nic sie nie dzieje. Poza tym mam wersje "pozyczona" i nie wiem czy online bedzie chodzic. Ale mozemy spiknac sie na GG to obgadamy reszte.
Co do sticka:
troche mnie zmartwiliscie tym, ze ten MAdCatz stick sredniej jakosci. W koncu to produkt sygnowany przez Capcom i pod SF robiony, wiec myslalem, ze bedzie OK. Jakie sticki (nie customowe) sa teraz najlepsze?
Na przyklad w Gran Turismo jest dedykowany kontroler (kierownica) Thrustmaster 5000RS (kosztuje gdzies 2,5k) jednak wiekszosc (m.in ja) jezdzi na tanszym i niby gorszym G27 od Logitecha - m.in mistrzowie GT - stad moje zalozenie, ze jesli kdany kontroler jest oficjlanie zatwierdzony do danej gry, to powinien byc OK.
Sory, ze o stiku posze tutaj, ale w dziale "jaki stick wybrac" nikt mi nie odpisuje;)
Czym zatem rozni sie MadCatz od sticka z gornej polki? Tzn pewnie powiecie, ze jakoscia, ale jak ona przeklada sie na odczucia w grze? Jest cichszy? Czulszy? Bardziej wytrzymaly? Bardziej ergonomiczny?