Pytam się, bo Ryld w ocenie Bruce'a napisał, że z WS karzemy hopkickiem dopiero od -17
No bo w tym przypadku doliczyłem dwie klatki na crouch cancela (w teorii można crouch cancelować w jedną klatkę, wtedy była by kara na -16)
Hmm.. Na pewno hopkickiem można ukarać FC+4 Larsa, a to ma -15 więc..
Trzeba to dokładnie sprawdzić, bo z tego co mi wiadomo to z croucha hopkick ma więcej klatek niż 15...
Może i ma 15 klatek, nie chce mi się tego sprawdzać teraz, a df2 karalne to dużo powiedziane, ma spory zasięg i ludziska rzadko to karzą, poza tym 99% postaci słabą ma kare na -12 więc luz. Jeśli ktoś poważnie uważa, że czegoś mu brakuje to polecam grę innymi postaciami, eye opening experience.
Gram również innymi postaciami ostatnio Bryanem i stwierdzam jednoznacznie że Bryan jest przegięty, możesz mi nie wierzyć ale jest naprawdę mocną, silną, stabilną a przede wszystkim bezpieczną postacią, tylko czy to zmienia twój pogląd na temat twojej postaci?? IMO postacie którym niczego nie brakuje to np. Paul, Law, Lars, Bob, Kazuya, Leo, Bryan, Baek...
A to że ludzie rzadko karzą pewne ciosy wynika albo z niewiedzy albo z lenistwa ale czy to czyni od razu Bruca przegiętym??