Autor Wątek: Lars - dyskusja ogólna  (Przeczytany 35584 razy)

HiKrush

• Hero Member
  • Bagiety już jado
  • PSN ID: HiKrush
  • Steam ID: HiKrush
  • Użytkownik jest na liście obserwowanychObserwowany
Odp: Lars - dyskusja ogólna
« Odpowiedź #90 dnia: Styczeń 15, 2011, 15:31:48 »
Taa, wiem. Co Tekken jest to samo. Za czwórki wypłynęła masa Jinów i Stefanów. Za piątki królowało d/p+2 Stefcia i Feng ze swoim pajacowaniem. Teraz ten syn Alexandra i jego spamowanie prawie, że fajnie wyglądającą wybitką. Namco po prostu co grę nie może się powstrzymać przed wrzuceniem jakiegoś buca, albo pajaca z cyrku rzeżączki, który miał być fajny, ale nie wyszło. Zakalce takie.

Chwała Bogu i partii, że głos w mojej głowie dawno temu podpowiedział mi, żebym grał Kazkiem, bo jest klimaciarski i ma frak jak Joker.

Żeby było na temat, to ile to sławetne u/f+3 ma frejmów?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2011, 15:34:04 wysłana przez HiKrush »
- To się nazywa obłęd.
- Wszystko się jakoś nazywa, wybierz sobie.

Snake

• Moderator forum
  • Hero Member
  • never lucky BabyRage
  • PSN ID: SnakeSRK
« Odpowiedź #91 dnia: Styczeń 15, 2011, 15:38:07 »
16 (-21 na bloku).

Ja nie wiem co ludzie aż tak mają z tym u/f+3, przecież nie można ot tak sobie tym spamować. Dla mnie też Lars to szmata i na maksa denerwująca postać, ale akurat nie przez u/f+3, ma masę gorszych rzeczy. <f,f+1+2>

Frizen

• Moderator
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #92 dnia: Styczeń 15, 2011, 16:00:35 »
Taa, wiem. Co Tekken jest to samo. Za czwórki wypłynęła masa Jinów i Stefanów. Za piątki królowało d/p+2 Stefcia i Feng ze swoim pajacowaniem. Teraz ten syn Alexandra i jego spamowanie prawie, że fajnie wyglądającą wybitką. Namco po prostu co grę nie może się powstrzymać przed wrzuceniem jakiegoś buca, albo pajaca z cyrku rzeżączki, który miał być fajny, ale nie wyszło. Zakalce takie.
Synek, chcesz nie miec mozliwosci pisania w tym temacie? ;D
Jak mozna w ogole porownywac Larsa, do Steva czy Fenga w T5?
"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts… their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world,shaped by their beliefs?"

HiKrush

• Hero Member
  • Bagiety już jado
« Odpowiedź #93 dnia: Styczeń 15, 2011, 16:06:55 »
Córcia, popatrz choćby i na polską scenę i zobacz jak się zachowuje przy poszczególnych Tekkenach.
Przy każdej części wypływają różni ludzie na różnych postaciach. Na przykład taki Ty.
- To się nazywa obłęd.

Frizen

• Moderator
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #94 dnia: Styczeń 15, 2011, 17:03:03 »
Widze ze wiesz lepiej od kiedy gram, bo z tego co ja pamietam to gram w tekkena od 3.
Podaj jeszcze pare osob ktore "wyplynely" przez postacie w danej czesci.
"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts… their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world,shaped by their beliefs?"

CheeseOfTheDay

• Hero Member
  • FraudOfTheDay;f
    • YouTube
    • Email
« Odpowiedź #95 dnia: Styczeń 15, 2011, 17:17:17 »
grasz w to od t3 czy grałeś w t3;] ? Bo to jest różnica;P.

Bo próbuje sobie wyobrazić 4-6 latka grającego (grającego, nie pstrykającego w guziczki) w T3 to wygląda to dość ciekawie;].

To tak jak bym ja powiedział że gram w SF'a od SF2 bo grałem sobie wiele razy na automatach, inna sprawa że miałem wtedy 8-9 lat i niewiele z tego było grania, więcej pstrykania;dddd.

HiKrush

• Hero Member
  • Bagiety już jado
« Odpowiedź #96 dnia: Styczeń 15, 2011, 17:17:58 »
Nie chcę się spierać, bo sensu w tym tyle, co mięsa w parówce. Ja wiem, że grasz od zawsze, a Twoja postać jest najsłabsza i ma wszędzie kary, i to doskonale rozumiem. Możesz też od razu schować do kieszeni argumenty w stylu, że byś mnie rozniósł swoim Larsem jak gnój po polu, bo to zapewne prawda. Już, przyznałem Ci rację. Wygrałeś, gratuluję.
- To się nazywa obłęd.

Frizen

• Moderator
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #97 dnia: Styczeń 15, 2011, 17:26:31 »
O co chodzi?

Liber: gram od t3. Pierwsze juggle juz sadzalem pawlem :P

CheeseOfTheDay

• Hero Member
  • FraudOfTheDay;f
    • YouTube
    • Email
« Odpowiedź #98 dnia: Styczeń 15, 2011, 17:38:45 »
no ok ok ; ]

Młody

• Sr. Member
  • Fuck Yeah!
    • zDYSTANSowani
  • Gamertag: MichenDG
« Odpowiedź #99 dnia: Styczeń 15, 2011, 17:43:07 »
Gdyby nie to "Synek" to całej spiny by nie było...

"Nie ma rzeczy niemożliwych, są jedynie trudne do wykonania."

HiKrush

• Hero Member
  • Bagiety już jado
« Odpowiedź #100 dnia: Styczeń 15, 2011, 18:00:25 »
Jaka tam spina. Spiny to były pińć lat temu, jak się Sylvan kłócił z resztą świata, albo jeszcze wcześniej, na tribute, jak Szabla przez osiemdziesiąt stron się ze mną kłócił, a jak zaczęło wychodzić, że mam rację, to zamknął temat. To tutaj, to takie pierdzenie po kanapce z pasztetem.

Że Lars ma lepsze predyspozycje do wygrywania najlepiej widać po mistrzach polskiej kapy. Przypatrzcie się, kim dziś grają ludzie, którzy za T4 janili Jinami.
- To się nazywa obłęd.

Frizen

• Moderator
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #101 dnia: Styczeń 15, 2011, 18:05:31 »
Jaki jest cel w tym wszystkim co piszesz?

HiKrush

• Hero Member
  • Bagiety już jado
« Odpowiedź #102 dnia: Styczeń 15, 2011, 18:11:50 »
Myślałem, że to jest dyskusja o Larsie. Że w tym temacie ludzie wypowiadają się na temat tej postaci, wyrażają swoje zdanie o niej i tak dalej. Pomyliłem się? Chyba, że to co innego. Chyba, że się nie pomyliłem, tak rzeczywiście jest, ale pod warunkiem, że o Larsie mówi się dobrze, bo jak się mówi źle, to przychodzi Frizen, który ma po prostu kiesznie pełne czereśni i stara się wykazać bezsensowność dyskusji na temat Larsa, bezsensowność oraz bezzasadność stawiania Larsa wyżej na drabince tierów oraz wyrażania negatywnego zdania na temat gracji, dykcji i aparycji naszego uroczego Szweda.

Odpowiadając na Twoje pytanie, na początku cel mój był jasny i prosty: podyskutować ogólnie, treść zamykając w takiej, a nie innej formie z powodu mojego widzimisię. Teraz celem moim jest podanie Ci kolejnej porcji słów, do których będziesz się mógł przyczepić. Serio, wyglądasz pociesznie, kiedy to robisz. Nawet moja dziewczyna czytając to wszystko określiła Cię mianem "walecznego malucha".
- To się nazywa obłęd.

Frizen

• Moderator
  • Hero Member
    • Email
« Odpowiedź #103 dnia: Styczeń 15, 2011, 18:34:49 »
Aha, to w ten sposob imponujesz dziewczynom. Ciekawe jak sie poznaliscie.
Taki juz urok udzielac sie na scenie w ktorej ludzie maja grubo ponad 20, nierzadko nawet 30 lat. Predzej czy pozniej, gdy juz komus zaczyna brakowac argumentow najezdza na mnie i na to ze mam mniej wiosen na za soba. Wiekszosc postow, ktore napisales najezdzaly na mnie, albo poprostu krzyczales jak male dziecko jaki to Lars jest zly i przesrany nie podajac zadnych argumentow.
I jeszcze jedno, uwazam moja postac za najsilniejsza w grze.

HiKrush

• Hero Member
  • Bagiety już jado
« Odpowiedź #104 dnia: Styczeń 15, 2011, 18:44:30 »
"Najeżdżać" na Ciebie, o ile w ogóle to zrobiłem, zacząłem po tym "Synku" z Twojej strony, z groźbą bana w tym temacie w tle. Krzyczenia, że Lars jest przesrany również sobie nie przypominam, co najwyżej piłem do jego wieśniackości. O Twoich wiosnach, o ile się nie mylę, napisał coś jedynie Chees, a i w tym nie widziałem żadnego najeżdżania. Tak, Lars jest najsilniejszy. A jak był mały, to miał najfajniejsze zabawki w piaskownicy.
- To się nazywa obłęd.